Joan Ørting tager små skridt med ny fyr: 'Nu gnubber vi'

Joan Ørting har mødt en ny mand, men hun har ikke haft sex med ham endnu. Den berømte sexolog og hendes nye mand tager et lille skridt af gangen.

- Jeg har ikke været i seng med nogen i et år. Jeg har faktisk ikke bollet i over et år.

Sådan sagde Joan Ørting til Se og Hør tilbage i maj måned, og her nogle måneder senere er billedet stort set det samme. 

I et nyt interview med Ekstra Bladet fortæller sexologen nemlig, at hun og hendes nye fyr, som hun mødte for kort tid siden, nøjes med at tage ganske små skridt, når det gælder deres fysiske relation. Men intimiteten mellem dem er vokset, selvom de ikke har haft sex:

- Jeg finder mere ud af, hvem han er. Vi tager et skridt hver gang, vi ses. Første gang snakkede vi. Anden gang holdt vi i hånd. Tredje gang kyssede vi. Et skridt af gangen, og det er SÅ spændende. Nu gnubber vi.

Læs også: Joan Ørting afslører: Derfor har jeg ikke bollet i et år

Joan Ørting tilføjer, at forholdet til den nye fyr er blevet mere seriøst, men at de ikke kalder sig kærester endnu. Eksmanden spøger nemlig stadig i kulissen. 

Det er kun lidt over et halvt år siden, at Joan Ørting blev skilt fra sin mand gennem 16 år, Carsten Islington. Hun fortæller til Ekstra Bladet, at det er en smule udfordrende at kaste sig hovedkulds ind i et nyt forhold, fordi hendes hjerte stadig banker for Carsten. 

- Jeg har en dyb kærlighed til Carsten. Det tager tid, og man kigger på det nye, der er let, sjovt, frækt, forfriskende, men man har et dybere forhold hos en tidligere partner, siger Joan Ørting.

Dog erkender hun selv, at det er tid til at komme videre.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip