Johanne Schmidt-Nielsen viser datteren frem - og afslører hendes særlige navn

Foto: Polfoto/MEYER KENNETH

Politikeren fra Enhedslisten har på Instagram delt et sødt billede af sin nyfødte datter, der har fået navnet Lily.

Onsdag 4. april blev Johanne Schmidt-Nielsen og kæresten Casper Hyldekvist forældre til en lille datter.

Fire dage senere valgte den tidligere politiske ordfører hos Enhedslisten at dele et billede af den lille pige på Instagram, hvor der blot blev referat til den nytilkomne som ‘vores lille datter’.

Siden har Johanne Schmidt-Nielsen delt yderligere to billeder af lillepigen på Instagram, hvor hun fortsat bare hedder ‘baby’, men tirsdag kunne den populære folketingspolitiker så løfte sløret for navnet på datteren.

- Fire hager og verdens sødeste Lily, skriver Johanne Schmidt-Nielsen som tekst til den rørende billede, hvor Lily kigger op på mor Johanne.

View this post on Instagram

Fire hager og verdens sødeste Lily💘

A post shared by Johanne Schmidt-Nielsen (@johanneschmidtnielsen) on

 

Navnet er dog ikke en tilfældighed. Den lille Lily er nemlig opkaldt efter sin oldemor, Lily Schmidt-Nielsen - Johanne Schmidt-Nielsens bedstemor. Det skriver BT.

Og Lily Schmidt-Nielsen var ikke en fru hvem-som-helst. I 1962 blev hun valgt som en af Danmarks første kvindelige borgmestre.

Læs også

Flere advarer mod smart modedille: 'Gå ikke ud i solen iført dette tøj'

- Vores dejlige datter hedder Lily Schmidt-Nielsen som min bedstemor og Hyldekvist efter sin far, skriver politikeren i en sms til BT.

Tilbage i 2015 valgte Johanne Schmidt-Nielsen at hylde sin bedstemor i et opslag på Facebook på kvindernes internationale kampdag.

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip