Flere advarer mod smart modedille: 'Gå ikke ud i solen iført dette tøj'

Foto: Twitter/Aryanna Fielding

Mange unge skal denne sommer overveje, hvad de tager på, inden de bevæger sig ud i solen.

Igennem de seneste par år har de været overalt i gadebilledet, ligesom de som modetrend altid vender tilbage med års mellemrum.

Der er selvfølgelig tale om hullede bukser, der udover at være en obligatorisk del af mange unges garderobeskab, også har lagt stof til mange dårlige far-jokes om, at ‘de bukser er da vist i stykker.’

Nu advarer adskillige unge imidlertid imod at iføre sig de populære jeans, når solen - ligesom nu - bager ned fra en skyfri himmel. Det skriver Metro.

På Twitter har flere brugere nemlig delt billeder af, hvad der sker, når man lægger sig ud i solen iført de smarte bukser.

Det giver sig selv, at man ikke smører benene ind i solcreme, hvis de er gemt væk i lange bukser, men ikke desto mindre er det en rigtig god idé, hvis man slikker sol iført de hullede jeans.

De hidsige solstråler finder nemlig uden besvær vej til de områder af dine ben, der er blottet af hullerne, og det kan være farligt. Man risikerer nemlig at få voldsomme forbrændinger, hvis man tilbringer for meget tid i solen og glemmer, at ens ben er udsat.

 

Således skriver en Twitter-bruger:

- Det er sidste gang, jeg bærer hullede jeans i solen.

Sammen med teksten har hun delt et billede af et meget rødt knæ.

En anden bruger af det sociale medie har samme budskab, og har delt et billede, hvor hun nærmest ligner zebra med røde striber.

- Lad være med at sidde i solen i over to timer iført hullede jeans. Jeg lærte lektien i dag, skriver hun som en advarsel til andre, der går med de populære bukser.

Mens nogen har været heldige og er sluppet med røde knæ, kan andre Twitter-brugere fremvise væskende brandsår som resultat af den hullede modedille.

Læs også: Zoo vil gerne have dit kæledyr til løvemad

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip