Josephine Skriver gør det igen: Smider BH'en og poserer HELT nøgen

30/04/2023 14:58

Mathias Madsen

Gossip
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Én af Danmarks absolut mest berømte og succesfulde modeller har delt et nøgenbillede på Instagram.

Mest læste i dag

Josephine Skriver er uden tvivl én af Danmarks mest succesfulde og verdenskendte modeller - hvis ikke dén største. 

Hun har, siden hun debuterede som model for Alberta Ferretti i 2011, gået som model for internationale mærker som Calvin Klein, Gucci, Dolce & Gabbana, Christian Dior, Victoria's Secret og H&M.

Derudover har hun siden 2013 deltaget ved 'Victoria's Secret Fashion Show (VSFS)', hvor hun har gået som én af Victoria Secret's verdenskendte 'angels', og hun har ydermere været på forsiden af og er blevet omtalt i verdenskendte modemagasiner som Vanity Fair, Vogue, Elle og Harper's Bazaar. 

Der er altså ikke meget tvivl om Skrivers succes, og selvom hun lever af at være model og nærmest dagligt deler billeder af sig selv med sine mere end otte millioner følgere på Instagram (@josephineskriver), så er det ikke særlig ofte, at hun deler letpåklædte billeder

For ikke så længe siden delte hun dog et topløst billede af sig selv, og nu har hun gjort det igen - og denne gang er hun endda gået skridtet videre. 

Den smukke model har nemlig delt et decideret nøgenbillede af sig selv uden en trevl på kroppen, og det er tilsyneladende blevet taget godt imod af hendes mange fans. 

Det har således fået mange tusinde 'likes', og hundredevis har kommenteret med emojies med hjerter i øjnene, flammer og rosende ord. 

"Meget sexet og meget smuk," lyder én af de mange kommentarer, og en anden har ligeledes blot skrevet: "Smuk!"

Du kan se det omtalte billede på Instagram ved at trykke her.