Josephine Skriver smider BH'en: Folder sig ud på lagnerne

Josephine Skriver på catwalken i Paris for Victoria's Secret i 2016 / Foto: Shutterstock

Én af Danmarks suverænt mest succesfulde modeller har smidt BH'en og delt et afslørende billede med sine mange følgere.

Josephine Skriver er uden tvivl én af Danmarks mest succesfulde og verdenskendte modeller - hvis ikke dén største. 

Hun har, siden hun debuterede som model for Alberta Ferretti i 2011, gået som model for internationale mærker som Calvin Klein, Gucci, Dolce & Gabbana, Christian Dior, Victoria's Secret og H&M.

Læs også

Mia Khalifa gør det igen: Viser sig helt topløs

Derudover har hun siden 2013 deltaget ved 'Victoria's Secret Fashion Show (VSFS)', hvor hun har gået som én af Victoria Secret's verdenskendte 'angels', og hun har ydermere været på forsiden af og er blevet omtalt i verdenskendte modemagasiner som Vanity Fair, Vogue, Elle og Harper's Bazaar. 

Der er altså ikke meget tvivl om Skrivers succes, og selvom hun lever af at være model og nærmest dagligt deler billeder af sig selv med sine mere end otte millioner følgere på Instagram (@josephineskriver), så er det ikke særlig ofte, at hun deler letpåklædte billeder. 

Man kan godt nok godt finde nogle enkelte billeder på Instagram, hvor den unge model er iført badetøj eller blot en BH, men det er en sjældenhed, og endnu mere sjældent er det, at hun deler topløse billeder. 

Men netop sådan et har hun for nyligt delt på Instagram med teksten: "Say cheese," og det billede falder tilsyneladende i god jord hos den danske models mange følgere. 

Opslaget har i hvert fald modtaget tonsvis af kommentarer og 'likes', og én følger har for eksempel skrevet: "You lost your top! [red. Du har tabt din top!]"

En anden har skrevet: "I'm your biggest fan! [red. Jeg er din største fan]," men de fleste har blot kommenteret med flammer, hjerter eller emojis med hjerter i øjnene. 

Du kan se det omtalte billede ved at trykke her

Josephine Skriver er lige nu aktuel i en DR-dokumentar, som hedder "Kunsten at være Josephine Skriver." Den kan blandt andet ses på DR TV.

Læs også

Mia Khalifas Instagram går amok: Deler topløse billeder

 

 

 

.

Dagens Gossip