Julie Ølgaard om den store kærlighed: "Vi blev enige om, at det ikke skulle være os, men vi blev ved med at mødes tilfældigt"

Foto: Martin Lehmann/Ritzau Scanpix

Julie Ølgaard fortæller nu om mødet med manden Gustav.

For nogle par er det såkaldt kærlighed ved første blik, når de møder hinanden for første gang. Der kan man simpelthen bare mærke, at man skal finde sammen og prøve tosomheden af med hinanden.

For andre er det lidt mere turbulent, og med flere udfordringer undervejs. Sidstnævnte kan skuespiller Julie R. Ølgaard nikke genkende til.

Læs også

Troede hun havde gjort et godt køb: Så opdager hun, hvad sofaen har været brugt til

Mødet med Gustav Muus, som hun i dag danner par og har to børn sammen med, var nemlig ikke sådan ligetil.

Selvom de begge kommer fra den samme by og har haft deres barndomshjem meget tæt på hinanden, var skuespilleren omkring de 30 år, før hun mødte Gustav for aller første gang.

”Vi er faktisk vokset op 500 meter fra hinanden, er lige gamle og har fælles venner, men vi har aldrig mødt hinanden, før vi for ti år siden mødtes i byen. Han var i gang med at score en masse damer, og jeg var hende, der gav ham gode råd om, hvordan han skulle gøre,” fortæller Julie R. Ølgaard til Hendes Verden.

Efter det første møde hyggede de sig så meget sammen, at det førte til, at de holdt kontakten. På magisk vis blev denne kontakt en dag mere end venskabelig.

”En dag endte vi på min altan, hvor vi drak hvidvin og kyssede. Vi blev enige om, at det ikke skulle være os, men vi blev ved med at mødes tilfældigt, og til sidst foreslog jeg, at vi gav det tre måneder, og så var jeg sikker på, at vi begge to var færdige med den leg. Den var han med på, og nu har vi været sammen i ti år,” siger Julie R. Ølgaard.

Sådan kan kærligheden altså opstå ud af den blå luft, men det gør den ikke nødvendigvis dårligere - snarere tværtimod. 

Læs også

Trods konkurs: Bro har fået coronastøtte flere gange

 

 

Dagens Gossip