Justin Bieber åbner fuldstændig op: Stofmisbrug, respektløs overfor kvinder og intet ansvar

Foto: Shutterstock.com

Justin Bieber har på sin Instagram åbnet fuldstændig op for sit hjerte, hvor han ærligt fortæller om stofmisbrug og andre problemer.

Vi nærmer os efterhånden 10-årsdagen for verdensplagen ‘Baby’ som Justin Bieber står bag. Sangen er spillet mere end 2 milliarder gange på Youtube og er blandt de mest populære sange i verden.

Justin Bieber har været en popstjerne lige siden han udgav sin første sang, og han har været i medierne og de kulørte blade utallige gange, både for godt og ondt.

Den canadiske popstjerne er atter engang havnet i medierne, men denne gang er det en anderledes og fuldkommen åben Justin Bieber, der udtaler sig.

Læs også

Luksusfælden: Sygemeldte Andreas bruger flere tusinde på sodavand og playstation mens kæresten arbejder

Det gør han via sin egen Instagram-profil, hvor han åbner sit hjerte og ærligt fortæller om stofmisbrug, og hvor svært det var at gå fra en ukendt 13-årig til en megastjerne.

“Jeg gik fra at være en 13-årig dreng fra en lille by til at blive hædret til højre og venstre og af hele verden. Og millioner der sagde, hvor meget de elskede mig, og hvor dygtig jeg var. Hvis du hører disse ting nok gange som en ung dreng, begynder du rent faktisk at tro på det,” fortæller Justin Bieber på sin profil.

Grundet den massive succes behøvede Justin Bieber aldrig selv at røre en finger, så hvis han ville have noget gjort, så skulle andre nok gøre det for ham. Derfor lærte han heller ikke at tage ansvar, og det var blandt andet årsagen til, at han har taget mange dumme beslutninger i sit liv.

“Det er skræmmende koncept for alle. Da jeg var 20 år, tog jeg hver eneste dårlige beslutning, man kan tænke sig til, og jeg gik fra at være en af de mest elskede personer i verden til at blive latterliggjort og den mest hadede person i verden,” fortæller popstjernen.

Begyndte på stoffer som 19-årig

Selvom Justin Bieber brød igennem i en alder af 13 år, så gik der alligevel mange år, før han begyndte at ty til stofferne.

Det skete ifølge ham selv, da han var fyldt 19 år

“Jeg begyndte at tage stærke stoffer, da jeg var 19 år gammel, og jeg misbrugte alle mine relationer,” fortæller han.

I opslaget fortæller han også, hvordan han begyndte at blive respektløs overfor kvinder, og hvordan han altid var vred og forsøgte at distancere sig fra de folk, der elskede ham.

Det er et meget langt og ærligt opslag, som den nu 25-årige popstjerne har skrevet på sin Instagram, og du har mulighed for at læse hele opslaget lige her.

 

 

Læs også

Mor raser over, hvad Starbucks-barista skrev på datterens kop

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip