Luksusfælden: Sygemeldte Andreas bruger flere tusinde på sodavand og playstation mens kæresten arbejder

Foto: Tv3

Luksusfælden skal hjælpe en familie på fire, som har et alt for højt forbrug. De har nemlig et overforbrug på 13.000 kroner om måneden, og en stor del af pengene går på sodavand og playstation.

I sidste uge hjalp Luksusfælden ludomanen Nicolai, som havde et månedligt spilleforbrug på 23.000 kroner. I dag går turen så til Sakskøbing på Lolland hvor Kathrine og Andreas bor, og de har store økonomiske problemer.

Samlet set har de nemlig et overforbrug på 13.000 kroner, og de betaler ikke deres regninger, hvor de er tre måneder bagude med huslejen. Elregningen har de heller ikke betalt, så de kan stå uden strøm når som helst.

Kathrine og Andreas har sammen to børn, og en familie på fire personer har naturligvis en stort forbrug. Problemet er blot, at Andreas står bag langt det største forbrug hos familien.

“Det er mig der støvsuger. Det er mig der vækker børn. Det er mig der aflevere og henter børn. Det er mig der ordner vasketøjet. Jeg føler, at jeg gør alting selv,” fortæller Kathrine, hvorefter Luksusfælden viser Andreas, der sidder og spiller Playstation.

Læs også

Luksusfælden er tilbage: 23-årige Nicolai formår at chokere eksperterne med sin ludomani - 45.000 kroner på et bet

Andreas er nemlig sygemeldt, så han bruger det meste af tiden på at sidde i sofaen og spille Playstation, mens han drikker masser af sodavand. Han bruger over 1.000 kroner om måneden på sodavand, og mere end 6.000 kroner på Playstation. 

“Jeg har ikke overblik over hvilke regninger der bliver betalt, og hvilke der ikke gør. Det ved jeg virkelig ikke. Det er Kathrine, der har ansvaret for det,” fortæller Andreas, mens Kathrine i det efterfølgende klip bryder sammen, da hun ikke føler, at hun kan klare det hele selv længere.

I det efterfølgende klip ser vi Andreas og Kathrine der sammen med Luksusfældens eksperter skal se på deres budget, og her fortæller den ene ekspert, at der står sølle 35 kroner tilbage på deres konto.

“Der ligger 35 kroner. Det er hvad i har tilbage på jeres konto til resten af måneden. Så udover at i er ved at ende på gaden, fordi i ikke har betalt husleje, så står i også potentielt i en situation, hvor i ikke kan give jeres børn mad på bordet,” fortæller han, inden han fortsætter med diverseposten, der er enormt høj.

“Hver eneste måned brænder i 10.100 kroner af. Diverseposten i jeres tilfælde dækker over playstation, fiskeri, cigaretter og tøj og sko,” fortæller eksperten.

Hvordan det kommer til at gå Andreas og Kathrine, kan du se i aftenens udgave af Luksusfælden på TV3 klokken 20:00.

Læs også

Luksusfælden: Lars er næsten skaldet, men går til frisør hver uge