Kan du genkende ham? Dansk superstjerne var med i X Factor for 13 år siden

Foto: TikTok

For 13 år siden var én af nutidens største sangere faktisk med i X Factor, men der var dommerne ikke synderligt imponeret over hans talent.

Hvis du følger bare en lille bitte smule med på den danske musikscene eller tænder for radioen i ny og næ, har du med garanti hørt 'Stor Mand,' 'Føler mig selv 100' eller 'I morgen er der også en dag'.

Sådan ser Andreas Odbjerg ud anno 2022 / Foto: Instagram / @aodbjerg

Bag disse sange er der en 34-årig dansk kunstner ved navn Andreas Odbjerg, som de fleste mennesker ikke kendte for bare et par år siden, men de seneste år har han braget igennem på den danske musikscene.

Læs også

Tidligere 'X Factor'-deltager overhaler gamle vindere: Oplever stor succes

Den unge sanger har faktisk haft stor succes i musikkens verden tidligere, hvor han har skrevet sange for blandt andre Lord Siva, Drew Sycamore, Ankerstjerne og Erica Jane, og han står blandt andet bag kæmpe hits som 'Paris', '45 Fahrenheit Girl' og 'I say stupid things', men det var altså først i 2019, at han selv for alvor brød igennem med 'Føler mig selv 100'. 

Siden har han skrevet adskillige hits, sunget titelsangen til TV2's julekalender, Kometernes jul, og deltaget på flere forskellige festivaler - senest Grøn Koncert. 

Sandheden er dog, at Odbjergs karriere startede for mange år siden, og han blev faktisk også et offentlig kendt ansigt dengang. 

I 2009 deltog han nemlig i underholdsningprogrammet X Factor, hvor dommerne - Thomas Blachmann, Remee og Lina Rafn - dog ikke var lige så imponerede over hans talent, som danskerne er i dag.

Se med herunder og se, om du kan genkende ham (Odbjerg deltog i X Factor i 2009. Teksten til videoen er altså ikke korrekt) (artiklen fortsætter under videoen):

@24timerpaaetdoegn

Andreas Odbjerg i X-Factor 2011 ❌🎵 #fyp #foryoupage #musik #andreasodbjerg #xfactor

♬ original sound - 24timerpåetdøgn
Andreas Odbjerg i X-Factor 2011 ❌🎵 #fyp #foryoupage #musik #andreasodbjerg #xfactor

Dommerne valgte godt nok at sende den unge Odbjerg videre, men han røg ud i Bootcampen lige inde live shows'ne. 

Tre år senere valgte han derfor at deltage i The Voice, hvor han kom på en andenplads, hvilket sikrede ham en pladekontrakt. 

Det var dog alligevel først i 2019, at han for alvor brød igennem som sanger med sangen, som du kan høre herunder:

 

Læs også

Solveig vandt X Factor 2021: Det laver hun nu

 

 

Dagens Gossip