'The Karate Kid'-stjerne føder tvillinger: Se det bedårende billede

Foto: Instagram

Hilary Swank har delt et billede af sig selv med sine nyfødte tvillinger.

Den amerikanske skuespillerinde Hilary Swank er bedst kendt for sine roller i film som 'Boys Don't Cry' og 'Million Dollar Baby'.

Hun har desuden medvirket som 'Carly Reynolds' i ottende sæson af den legendariske tv-serie 'Beverly Hills, 90210' og som 'Julie Pierce' i den ikoniske film 'The Next Karate Kid'.

Læs også

Medie afslører: Maria Fantino skal være ny X Factor-vært

Derudover har Swank vundet en god portion priser, og hun blev i 2005 nævnt på 'Times' top 100 over verdens mest indflydelsesrige personer. 

Den 48-årige skuespillerinde har da også en forholdsvis stor fanbase, og hun følges blandt andet af intet mindre end 1,4 millioner mennesker på Instagram, hvor hun tidligere i dag delte et smukt opslag. 

Her afslørede hun nemlig, at hun endelig havde født det tvillingepar, som hun har ventet længe på. 

"Det var ikke nemt. Men manner (og kvinner) det var det værd [...]," skriver hun blandt andet i opslaget, hvor hun altså afslører, at hun har fået både en dreng og en pige.

Hilary Swank og hendes nyfødte tvillinger / Foto: Instagram

Opslaget har i skrivende stund fået mere end 150.000 'likes', og 6.100 mennesker har delt en kommentar. 

Den amerikanske skuespillerinde Mariska Hargitay er én af dem, som har kommenteret på opslaget. Hun har skrevet: "Velkommen hjem engle."

Også den amerikanske skuespillerinde Viola Davis har skrevet en kommentar, hvori der blot står: "Aaaaaaah!!! Tillykke!"

Skuespillerinderne Sharon Stone, Juliette Lewis og Kate Hudson, skuespilleren Misha Collins og komikeren Chelsea Handler er desuden blandt dem, som har lykønsket den nybagte mor.  

Du kan læse hele opslaget ved at trykke her.

Læs også

Oscar-nomineret Hollywood-stjerne død

 

.

Dagens Gossip