Karsten Ree: Dette er det dyreste, jeg har solgt på DBA

Foto: Kongsted Uffe/Her Og Nu/Ritzau Scanpix

Som en af Danmarks rigeste erhvervsmænd holder Karsten Ree sig ikke ”for god” til at gøre en god handel på DBA. Læs her, hvad han lige nu håber på at finde på genbrugssitet, og du får også svar på, hvilken ting Karsten Ree fik flest penge for på DBA.

Ville du gå på loppemarkeder og prutte om priserne, hvis du havde 2,1 milliarder kroner stående på bankbogen? Det ville mange nok ikke. Men sådan er det ikke for milliardæren Karsten Ree, som er en af Danmarks rigeste.

Selvom han solgte Den Blå Avis til eBay for 2,1 milliarder kroner tilbage i 2008, holder han sig ikke ”for fin” til stadig at gå på DBA og gøre en god handel.

– Jeg har solgt mange ting på DBA. Blandt andet en Land Rover Discovery – eller jeg har faktisk solgt to. Til 100.000 og 200.000 kroner, siger Karsten Ree til DBA Guide.

Bilen er det dyreste, Karsten Ree ind til videre har solgt på DBA, men det er kun et spørgsmål om tid, for rigmanden bruger genbrugssitet flittigt. Både til at købe og sælge sine ejendele. Her får han især handlet med surfbrætter, autodele og biler.

Læs også

Teenagepige vil sælge sin mødom, men hun har nogle strikse krav

Karsten Ree: Dette er mit næste køb på DBA

Dog har han ikke i skrivende stund nogle aktive annoncer på DBA. Til gengæld holder han lidt øje med nogle bestemte ting, der er til salg på genbrugssitet.

– Jeg har lige købt en firehjulstrækker, og den vil jeg gerne have nogle vinterdæk til med en bestemt fælge. Der kan man godt være heldig at finde de rigtig dæk til den rigtige pris i forhold til, hvad det skidt koster fra ny, siger den 73-årige erhvervsmand.

Janni er bedre til at købe end sælge

Milliardærens genbrugsvaner lader dog ikke til at have smittet synderligt af på ægtefællen Jannie Ree.

– Janni er bedre til at købe end at sælge, siger Karsten Ree.

Selvom Janni Ree ikke er storsælger på DBA, så har hun ifølge ægtemanden en anden metode til at genbruge på.

Læs også

Politiet efterforsker ubegribelig sag: Lille baby sat til salg på nettet

– Hun har så meget tøj og så mange møbler, men det ikke noget, hun sælger som sådan. Hvis hun gør noget, så bytter hun med sine veninder, men det har jeg ikke forstand på, hvordan foregår, siger Karsten Ree.

Karsten Ree har ejet DBA i perioden 1981 til 2008, hvorefter han solgte virksomheden. Derudover ejer han Ree Park – Ebeltoft Safari, en safaripark på Djursland, samt rejsebureauet Africa Tours.

 

Dagens Gossip