Keld Heick raser: ‘Det er uartigt’

Emil Ryttergaard

357 uger siden

|

10/09/2017
Den folkekære sanger og tv-vært raser over Danmarks Radios seneste beslutning, der rammer mange af landets ældre.

Dagens topnyheder

Når Keld og Hilda Heick spiller musik til koncerter, så er det normalt en venlig og glad Keld Heick, der optræder. 

Men den folkekære sanger og tv-vært er blevet rasende på Danmarks Radio, efter at public service udbyderen har valgt at boycotte dansktop musik i radioen, skriver realityportalen.dk.

– DR har meddelt, at det er forbudt at spille dansktop på de to store radiokanaler P4 og P3. Musikken henvender sig især til det ældre publikum, og det er uartigt af DR at fratage en så stor skare af lyttere muligheden for at høre dansktop på deres radiostation, siger Keld Heick til netmediet. 

Keld Heick mener ikke, at det er retfærdigt, at ældre lyttere skal investere i dyre DAB-radioer blot for at høre den musik, som de godt kan lide. 

I dag er har DR skåret radiokanalerne hårdt op i målgrupper, så P3 er til de unge, P4 for de midaldrende og den digitale P5-kanal er for de ældre lyttere. 

Men P5 kanalen kan kun høres digitalt og ikke via det almindelige radiobånd, hvilket irriterer sangeren.

– Jeg bliver så træt af en radiokanal, der spiller den samme musik hele tiden. Jeg synes, det er vidunderligt, at man det ene øjeblik kan høre Birthe Kjær og det næste øjeblik Volbeat.

Men selvom de ældre borgere skal ud og købe nyt radioudstyr, så er der stadigvæk plads til gode koncerter for Keld og Hilda Heick.

De spiller nemlig koncerter på landets plejehjem, hvor publikum er ‘fuldstændig lige så fantastisk, som alle andre’, understreger 71-årige Keld Heick til Realityportalen. 

Cengiz svarer på anklager om trusler og afpresning: 'Mai Manniche er fuld af løgn'