Kendt komiker sætter svinedyr villa til salg: Kan blive din for 17 millioner kroner

Foto: Google Maps

Du skal have den helt store pengepung op af lommen, hvis du skal gøres til den nye ejer af denne pragtvilla på Frederiksberg.

Står du og mangler et nyt hjem? Har du pengepungen i orden? Og leder du efter et hus, med masser grin i væggene.

Så er det nu, du skal slå til!

Komikeren Omar Marzouk har nemlig valgt at sætte sin store Frederiksberg-villa til salg. Det skriver Boliga Kendte.

Læs også

Vil du købe Mascha Vangs hus? Se billederne af den charmerede villa

Den 219 kvadratmeter store byvilla er oprindelig bygget i 1886, men er ifølge salgsopslaget ‘respektfuldt istandsat fra kælder til kvist’.

Det betyder, at hele huset er blevet moderniseret, og at samtlige rum, inklusiv køkken og bad, derfor fremstår nye, lyse og moderne samtidig med, at villaen dog stadig har bevaret sin originale charme.

- Vores smukke villa er helt sin egen. Vi har været så glade for vores unikke, gamle og fine hus. Der er en helt særlig stemning af varme og ro. Vi håber virkelig, at nye ejere vil elske det ligeså meget, som vi har gjort, lyder det fra Omar Marzouk selv i salgsannoncen hos Bernstorff Estate.

Læs også

Et opkald kostede Michael 55.000 kroner: Har mistet hele sin opsparing

Huset byder på et lækkert samtalekøkken, to lyse og rummelige stuer, tre værelser, to badeværelser, et walk-in-closet, samt en stor kælderetage med disponible rum og garage.

Samtidig ligger villaen tilbagetrukket i sin egen lille oase i det eksklusive by-kvarter, hvor man næsten glemmer, at man befinder sig midt i København.

Før du kontakter mægleren og er klar til at sætte din krusedulle på en købsaftale, skal du dog være i stand til at slippe intet mindre end 16.995.000 kroner for den over hundrede år gamle villa.

Læs også

Christopher afslører bryllupsplaner: ‘Her skal vi giftes’

Selvom de knap 17 millioner kroner kan virke som et svimlende beløb, så er den slags huspriser hverdag i Frederiksberg Kommune, der er den dyreste kommune i landet at købe villa i.

Ifølge Boliga ligger den gennemsnitlige udbudskvadratmeterpris nemlig på hele 55.622 kroner.

Du kan se billeder af det flotte hus her.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip