Christopher afslører bryllupsplaner: ‘Her skal vi giftes’

Den nyforlovede popstjerne har løftet lidt af sløret for parrets kommende bryllup.

Man kunne næsten høre de mange pigehjerte blive knust, da sangeren Christopher mandag 3. september kunne offentliggøre, at han dagen forinden havde friet til sin kæreste, modellen Cecilie Haugaard.

Parret valgte begge at annoncere forlovelsen på Instagram, hvor de på hver deres profil lagde billeder op, hvor man på blandt andet kunne se den imponerende ring, som popstjernen var gået på knæ med.

All mine 💓💍

Siden den glade begivenhed er parret nu så småt gået i gang med at forberede det kommende bryllup, der i den grad har fyldt i Christophers bevidsthed.

Sangeren har nemlig tidligere afsløret, at han faktisk har gået og ventet et helt år med at fri, fordi det skulle være det helt rigtige tidspunkt.

Læs også

Et opkald kostede Michael 55.000 kroner: Har mistet hele sin opsparing

I forbindelse med awardshowet Guldtuben 2018 fik Realityportalen en snak med Christopher, og her kunne sangeren fortælle, at parret var enormt glade ovenpå forlovelsen.

– Der er kæmpe kærlighedsalarm. Der er god stemning, og det er bare mega fedt. Det er rigtig dejligt, lød det fra Christopher til Realityportalen.dk, inden han fortalte, at reaktionerne oven på forlovelsen har været helt vilde.

Læs også

Vil du købe Mascha Vangs hus? Se billederne af den charmerede villa

– Det har været meget overvældende, hvordan folk har taget imod det, synes jeg. Det er lige før, man ikke kan gå på gaden, uden folk ruller vinduet ned i deres bil og dytter og råber tillykke. Men det er jo fedt, altså. Der er skide god stemning, fortæller han.
Samtidig kunne popstjernen også afslører lidt om det kommende bryllup, der efter alt at dømme bliver til næste sommer.

– Vi har ikke fundet en dato endnu, men vi har besluttet os for, at det kunne være fedt at gøre næste sommer på et tidspunkt. Så vi skal have et sommerbryllup, lyder det fra den forelskede sanger.

 

Dagens Gossip