Kendt tv-vært skal giftes med 25-årig kæreste: ‘Så har vi balladen’

Tv-værten Lasse Rimmer skal skal nu giftes med sin kun 25-årige kæresete Line Hoffmeyer.

Kærlighed har ingen alder, og selvom at de fleste mennesker jo finder en partner, der er nogenlunde jævnaldrende med dem selv, så gælder det langtfra alle, der finder sammen. 

45-årige tv-vært Lasse Rimmer må nok erkende, at han ihvertfald ikke har lader sig mærke af den tocifrede aldersforskel, da han nu har spurgt sin 20 år yngre kæreste, om de skal giftes, hvilket parret annoncerede officielt på Facebook lørdag aften.

I den første kommentar på Facebook, ser man Lasse Rimmer skrive: ‘Så har vi balladen,’ hvilket kunne tyde på, at den landskendte tv-vært forventer, at forholdet nu skaber debat. 

Parret har været sammen siden 2015, og selv dengang følte Lasse Rammer, at det var nødvendigt at forsvare aldersforskellen i et opslag på Facebook. 

Læs også

Alice bestilte dinosaur-kage til 2-årig søns fødselsdag: Det skulle hun aldrig have gjort

- ‘Du er gammel nok til at være hendes far.’ Mjah. Og du kunne være din jævnaldrende kærestes bror. Du projicerer vist din egen incestbesættelse, kammerat.

- Hvilke andre forskelle mellem to voksne, myndige mennesker, der vælger hinanden, synes du ellers at du er velkommen til at have en dømmende mening om? (…) Jeg bliver så. Træt. I ansigtet. Og det får mig kun til at se ældre ud, så stop nu bare dig selv, skrev Lasse Rimmer i 2015, da parret begyndte at komme sammen.

Læs også

Sådan kommer man i bukserne på dig ifølge dit stjernetegn

Hvornår brylluppet mellem de to skal stå, vides endnu ikke.

25-årige Line Hoffmeyer er ikke selv kendt fra tv-branchen, men arbejder som mentor for MentorDanmark, der er en virksomhed, der hjælper børn og unge med lektiehjælp. 

Dermed adskiller Line Hoffmeyer sig betydeligt fra Lasse Rimmers tidligere kæreste, den nu landskendte feminist og kendis Nikita Klæstrup.

Johanne Schmidt-Nielsen jubler: ‘Jeg er gravid’

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip