Sådan kommer man i bukserne på dig ifølge dit stjernetegn

Foto: Shutterstock (modelfoto)

Nogle er til flotte biler, mens andre er vilde med dyrevenner eller en veltrimmet krop. Her er de ting, som du tænder mest på ifølge dit stjernetegn.

Nogen tænder på et skarpt intellekt, mens andre først og fremmest bliver tiltrukket af et smukt ydre eller en lækker bil. Det er meget forskelligt, hvad det er, der gør også vilde i varmen. Stjernerne har måske en finger med i spillet, når det handler om vores præferencer.

Vi har nemlig kigget nærmere på, hvad det er, der tænder de forskellige stjernetegn.

Vædderen (21. marts - 19. april)
Hvis du gerne vil score en vædder, så er det hans eller hendes hoved, som du skal tale til. De bliver nemlig tiltrukket af intelligens og sætter pris på en partner, som er klog, god til at konversere og klar på en hvilken som helst udfordring.

Læs også

8 ting mænd gør, som de tror er sexet - men som SLET ikke er det

Tyren (20. april - 20. maj)
Tyren er et stjernetegn, som er meget visuelt orienteret. Så hvis du gerne vil i bukserne på en tyr, er den mest sikre vej at fremvise en krop, som er både veldrejet og velklædt. Tyren har også tendens til at blive tiltrukket af folk, som griner af deres vittigheder.

Tvillingen (21. maj - 20. juni)
Hvis du godt kunne tænke dig at få fingrene i en tvilling, er det et ældgammelt trick, som du skal have støvet af. Tvillingen bliver nemlig tiltrukket af folk, som spiller lidt kostbare. Derudover er tvillingen glad for øjenkontakt og frie rammer.

Krebsen (21. juni - 22. juli)
Krebsen sætter i den grad pris på god mad og godt selskab. Hvis du kan give ham eller hende begge dele, så har du vedkommende i din hule hånd. En krebs er desuden vild med mennesker, som ser dem dybt ind i øjnene, er tålmodige og veltrimmede.

Læs også

Kræftramt brudgom har kun få uger tilbage at leve i: Så giver han chokbesked i sin bryllupstale

Løven (23. juli - 22. august)
Hvis der er noget, som løven sætter pris på, er det en partner med et godt job, en lækker bil og et flot udseende. Men de skal selvfølgelig ikke være flottere end løven selv. Løven har en naturlig forkærlighed for rampelyset og har tendens til at være en smule kommanderende.

Jomfruen (23. august - 22. september)
Jomfruen sætter rigtig meget pris på mennesker, som forstår at værdsætte hans eller hendes gode smag og stærke holdninger. Derudover holder jomfruen også meget af mennesker, der elsker dyr, støtter gode formål og klæder sig pænt.

Vægten (23. september - 22. oktober)
Hvis du ser godt ud, er charmerende og moderigtig, har du allerede pæne chancer hos vægten. Udover dette er vægten også rigtig glad for kulturelle mennesker, som sætter pris på litteratur, koncerter og en god film. 

Læs også

Rugemor føder tvillinger - da forældrene sender et billede af børnene, opdager hun sin store fejl

Skorpionen (23. oktober - 21. november)
Hele skorpionens krop er én stor erogen zone. Det betyder, at han eller hun har en stærk medfødt seksualitet. Nogle af de ting, der tænder skorpionen mest, er en intens øjenkontakt, loyalitet og ikke mindst økonomisk velstand.

Skytten (22. november - 21. december)
Når det handler om at tænde en skytte, er der to ting, der plejer at ramme plet. Skytten er nemlig tosset med en veludviklet humor og en uafhængig personlighed. To kvaliteter, som skytten også selv besidder. Han eller hun er også pjattet med en partner, som er glad for at rejse.

Stenbukken (22. december - 19. januar)
Hvis der er noget, som tænder en stenbuk, så er det en stærk arbejdsmoral. Han eller hun sætter desuden pris på gode manerer og folk, der følger reglerne. Vejen til en stenbuks hjerte er en hjemmelavet middag med pænt porcelæn og en flaske vin.

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

Vandmanden (20. januar - 18. februar)
En ægte vandmand sætter pris på mennesker, der udviser accept, er intelligente og gerne en smule excentriske. Han eller hun kan ikke sige nej til en partner, som både kan tilbyde dybde, eftertænksomhed og intelligens. 

Fisken (19. februar - 20. marts)
Fisken er et stjernetegn, som sætter pris på mennesker, som er i stand til at være stille, rolige og eftertænksomme. Derudover bliver fisken tiltrukket af en partner, der lige som de selv er en ægte dyreven.

7 ting som mænd ALTID lægger mærke til under sex

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip