Khloe Kardashian nøgen

Realitystjernen er netop fyldt 33 år og det fejrer hun med flotte nøgenbilleder af sig selv. Normalt er det storesøster Kim Kardashian der smider tøjet, men nu kan du se Khloe Kardashian nøgen på Dagens.dk.

Khloe er med i det populære realityprogram ‘Keeping Up with the Kardashians’, hvor hun sammen med sine tre søstre giver fans et helt unikt indblik i deres luksuøse liv.

Khloe Kardashian blev gift med NBA-stjernen Lamar Odom i 2009, som er samme år familiens tv-show havde debut.

Realitystjernen har ingen børn, men der har været mange rygter det seneste år om at både Khloe og hendes lillesøster Kylie Jenner skulle være gravide. Ind til videre har begge søstre blankt afvist, at de skulle være kommende mødre.

Ud over søstre Kim Kardashian og Kylie Jenner, så har Khloe også to ældre søskende Kourtney og Rob.

Kardashian-søstrene er kendt for at vise meget hud på Instagram, men med disse nøgenbilleder tager Khloe skridtet og overlader meget lidt til fantasien. 

Khloe Kardashian nøgen

Khloes bedste veninder og make-artisten Joyce Bonnelli delte disse frække billeder af Khloe Kardashian nøgen - se dem her:

Se flere billeder af Khloe, som er taget af fotografen Mike Rosenthal herunder.

Lidt flere frække billeder fra Instagram:

For flere nøgne damer og kendte der smider tøjet - klik her.

Khloe Kardashian nøgen i et badekar fyldt med slik i et afsnit af Keeping Up with the Kardashians. Hun ser dog ikke helt fornøjet ud i videoen - se selv her:

Khloe Kardashian Naked in Tub of Candy

Eller denne frække video, som er blevet optaget på en natklub, hvor Khloe gnider sin velformede røv op af en mandlig ven.

SEXY Khloe Kardashian GRINDS Seductively On A Male Friend

 

 

 

 

Dagens Gossip