Komiker melder ud: Will Smiths 'overfald' var iscenesat

Foto: Robyn Beck/AFP/Ritzau Scanpix

Will Smith chokerede, da han stormede op på scenen under årets Oscar-uddeling. Nu påstår en komiker, at det var iscenesat.

Der var flere spektakulære øjeblikke under dette års Oscar-uddeling, der fandt sted natten til mandag dansk tid.

Læs også

Afslører: Will Smith og Chris Rock har sluttet fred

Alligevel er der dog især ét øjeblik, der har fået mest opmærksomhed og har skabt flest overskrifter. Skuespiller Will Smith gav nemlig komiker og vært Chris Rock en lussing.

Det skete efter, at Chris Rock havde lavet en joke om Will Smiths kone, Jada Pinkett Smith, der lider af sygdommen alopecia areata (pletvist hårtab).

"Jada, jeg kan ikke vente til G.I. Jane 2," sagde Chris Rock med hentydning til, at Jada Pinkett Smith var mødt helt kronraget op, ligesom karakteren, som Demi Moore spiller i filmen 'G.I. Jane' fra 1997.

Tilsyneladende var det ikke en joke, der faldt i god jord hos Will Smith, der besluttede at storme op på scenen, da han ønskede at tage sin kone i forsvar.

Den verdenskendte skuespiller nøjedes dog ikke med blot at udveksle et par alvorsord med Chris Rock. Derimod stillede han sig foran ham, hvorefter han gav ham en lussing.

Det chokerede naturligvis de mange kendisser, der sad i salen. Efterfølgende har der været spekuleret i, hvorvidt det var en såkaldt 'sketch' eller om det var den ægte vare.

Og nu er der blevet smidt mere benzin på rygte-bålet, da komiker Kevin T. Porter har skrevet på Twitter, at det er ham, der har skrevet 'sketchen'.

"Hej. Jeg skrev den fjollede Chris Rock/Will Smith-sketch. Vi vidste, at det ville trykke på nogle knapper, men komedie er beregnet til at provokere og få folk til at tænke. Jeg er stolt over, at vi gjorde begge disse ting i aften ved #Oscars2022," skriver han.

Hverken Will Smith, Jada Pinkett Smith eller Chris Rock har kommenteret optrinnet. Derfor er det heller ikke blevet be- eller afkræftet, hvorvidt der er tale om en 'sketch'.

Læs også

Rema 1000 tilbagekalder produkter: Kan have alvorlige konsekvenser

Kort efter optrinnet skrev Oscar-akademiet på Twitter, at de tager afstand fra vold. De har dog endnu intet meldt ud om, hvorvidt det vil få konsekvenser for Will Smith, der vandt en Oscar ved årets uddeling. 

 

Dagens Gossip