Se video: ​Kronprins Frederik tog fusen på alle - gik på scenen foran måbende festivalgæster

Her ses kronprinsen, inden han gik på scenen i Bøgeskoven. Foto: Mikkel Berg Pedersen/Scanpix

En yderst feststemt kronprins Frederik overraskede torsdag nat publikum til en Nephew-koncert under året Skanderborg Festival.

Torsdag aften havde tusindvis af forventningsfulde festivalgæster taget opstilling foran Bøgescenen på året Skanderborg Festival for at opleve bandet Nephew.

Publikum fik dog en overraskelse af de helt store, der i den grad fik bøgeskoven til at lette. Det populære rockband havde nemlig en hemmelig gæst med på scenen. Det skriver Ritzau.

For pludselig dukkede ingen ringere end kronprins Frederik op foran et måbende publikum, der hurtigt kvitterede med et jubelbrøl.

Læs også

Peter Madsen overfaldet i fængslet

Frederik var tidligere på dagen ankommet til festivalen, og overfor Se & Hør kunne han fortælle, at Nephew var et af de bands, han glædede sig mest til at opleve på årets Smukfest.

Det er ingen hemmelighed, at kronprins Frederik i mange år har været meget passioneret omkring musik, ligesom han også er erklæret Nephew-fan. Torsdag aften fik han dog selv lejlighed at udleve musikerdrømmen - sådan da - for pludselig stod han på scenen foran de mange begejstrede mennesker.

Læs også

Populær tv-vært sætter stinkende dyr lejlighed til salg: Se billederne her

Forinden havde Nephews forsanger Simon Kvamm lagt op til, at publikum skulle konkurrere med hinanden om, hvilken side til højre eller venstre for scenen, der kunne synge højest - noget som bandet har for vane til deres koncerter.

Men i stedet for selv af være dommer i sangkonkurrencen, havde Simon Kvamm et royalt es i ærmet.

 

- Nu henter jeg en uvildig dommer udefra til ligesom at pege på vinderen - øjeblik, lød det fra Kvamm, inden han forlod scenen og kom tilbage med en grinene Frederik, der straks fik publikum til at gå amok.

- Vi går til øverste hylde, når vi vælger dommere i Nephew. Deres Kongelige Højhed, kunne De ikke have lyst til at pege på den side, der skal vinde dagens sangkonkurrence, lød det fra Nephews frontmand, inden Frederik trådte op på scenen.

Læs også

Østjysk lokofører viste sig at være plørefuld: Kørte med vin i termokande

Landets kommende konge var tydeligvis både veloplagt og i festivalstemning, da han iført spraglet sommerskjorte tog del i legen.

Herunder kan du se en optagelse af den vilde begivenhed.

 

 

 

 

 

Dagens Gossip