Kronprinsparret bekræfter: Sådan fordeler vi pengene

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Det er nu fastlagt hvilke projekter, som får en donation fra Kronprinsparrets fond.

Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary støtter via deres fond udvalgte projekter og formål hvert år. Nu er pengene for i år blevet fordelt, og her er der blandt andet fokus på børn og unges trivsel.

Det står klart, efter at afholdelsen af det seneste fondsbestyrelsesmøde i Kronprins Frederiks og Kronprinsesse Marys Fond har fundet sted.

Læs også

Alphabet Inc. har begæret Google konkurs

Kronprinsparret har sammen med den øvrige bestyrelse bevilget støtte til i alt 13 projekter. I den netop vedtaget fordeling sendes der et stærkt signal til omverdenen.

Flere af projekterne omhandler på den ene eller anden måde børn og unges trivsel.

Det er et belejligt tidspunkt at udsende et sådan signal for parret, som også har været involveret i den seneste tids skandalesag om Herlufsholm Kostskole.

Det har de, fordi de har prins Christian gående på skolen. Efter sommerferien skal også prinsesse Isabella være elev.

Af dette års bevilinger er der blandt andet sendt penge til ”Bryd Tavsheden”, som har modtaget 100.000 kroner. til rådgivningsindsatsen til voldsudsatte børn og unge.

Børnecancerfondens ”Cool Camp”, som er en rehabiliteringscamp for søskende til børn og unge med en kræftsygdom, har modtaget 100.000 kroner, mens Børneulykkesfondens projekt ”Legeheltene – på Børnepsykiatriske Afdelinger” også er blevet tildelt 100.000 kroner.

Børns Vilkår-projektet med udvikling og implementering af kunstig intelligens til Børnetelefonen har fået 50.000 kroner, mens Ungdommens Røde Kors, Udvikling og udvidelse af ”Ung på Linje”, også har fået 50.000 kroner.

 Der blev på mødet i alt bevilget 950.000 kroner til velgørende formål, skriver BILLED-BLADET.

Læs også

Nærmer sig Danmark: Dødelig virus spreder sig til flere lande

 

 

Dagens Gossip