Kylie Jenner smider kludene: Viser godterne i gennemsigtig bodysuit

Foto: Shutterstock

'The Kardashians'-stjernen har forkælet sine følgere på sociale medier med billeder af hende iført en helt gennemsigtig bodysuit.

Kylie Jenner har delt en række billeder på det sociale medie Instagram, hvor hun er iført en gennemsigtig bodysuit. Det betyder naturligvis, at man kan se, hvad hun gemmer under den.

Læs også

‘Vild med Dans’-stjerne med vild afsløring: ‘Fik et slag i hovedet på min fødselsdag’

Den 25-årige realitystjerne delte billederne på Instagram, hvor hun viser et af sine mere vovede outfits frem, som hun var iført, da hun deltog i åbningen af Thierry Mugler Archive Exhibition i New York.

Foto: Instagram

Der skal ikke herske tvivl om, at det ikke er meget, der er blevet overladt til fantasien af den verdenskendte 'The Kardashians'-stjerne.

Hun poserer på forskellige måder på de billeder, hun har delt på det sociale medie. På flere af billederne kan man se bagdelen til, som man derfor får frit udsyn til.

For at undgå at blive bandlyst fra Instagram, har hun dog været nødt til at dække for sin barm med hænderne. Det ses dog, at hun intet andet har til at dække dem under sin bodysuit.

Foto: Instagram

På underkroppen var den kendte realitystjerne iført en sort g-streng samt et par elegante stiletter, der står godt til resten af hendes outfit.

På billederne ses det tydeligt, at Kylie Jenner er meget selvsikker, og derfor intet problem har med at posere for fotografen.

Foto: Instagram

Inden hun tog afsted til selve åbningen af museet, valgte hun dog at iføre sig en kende mere tøj. Hun var nemlig også svøbt ind i en form for kappe i hvid og sort fra Thierry Mugler.

Tilsyneladende mente hun dog, at hendes mere end 372 millioner fans ikke skulle snydes for, hvad hun gemte på under kappen. Derfor valgte hun at lade sig fotografere forud for åbningen af museet, så hun kunne dele disse billeder på de sociale medier.

Læs også

Mariah Carey har fået afslag som “Dronningen af Julen”

 

Dagens Gossip