'Landmand søger kærlighed'-par løfter sløret for familieforøgelse

Stine & Niels fra 'Landmand søger kærlighed' ved Reality Awards 2021 på Docken i København, onsdag aften den 16. juni 2021. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix.

Nu deler Stine og Niels deres tanker om fremtidige baby-planer.

Stine og Niels mødte hinanden i sidste års sæson af TV 2-hittet 'Landmand søger Kærlighed' - og siden er kærligheden spirret. 

I dag er parret flyttet til Brørup sammen, og til maj skal de giftes. Tidligere i år kunne Stine nemlig afsløre, at Niels havde været på knæ og hendes svar havde - naturligvis - været ja.

Læs også

Efter sviner på åben gade kommer Peter Ingemann nu med opråb: “Tænk jer om”

De har løbende udvidet familien med firbenede medlemmer, og nu deler de deres tanker om en 'rigtig' familieforøgelse. 

Det fortæller de til BILLED-BLADET

Stine læser i dag til lærer, og det er faktisk også på grund af parrets planer på den længere bane. Stine er nemlig ikke sikker på, at det vil være godt for familielivet hvis hun skal op og malke køer midt om natten.

Stine Marthine Pedersen og Niels Pors på den røde løber til  Knæk Cancer 2020. Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix

"Jeg håber stadig at have noget med landbrug at gøre, måske undervise på en landbrugsskole efter efterskole med en landbrugslinje. Jeg har valgt biologi, og det har også et twist af landbrug i sig. Jeg håber, jeg kan kombinere det på en måde. Men det er helt sikkert en mere langsigtet beslutning, fordi det nok vil fungere bedre med et mere almindeligt job, hvis vi en dag skal have børn," lyder det fra Stine. 

"Er du gravid?"

Netop spørgsmål om familieforøgelse og graviditet er noget, der tidligere har fået Stine til tasterne.

Tidligere i år delte hun et opslag på sin Instagram, hvor hun meldte ud, at hun mener, at man bør stoppe med den slags spørgsmål.

Her delte Stine et billede med teksten "Er du gravid?"

"Det er et spørgsmål, jeg møder igen og igen, men har du overvejet, hvordan dit spørgsmål påvirker? 16-25 procent af alle par kæmper med infertilitet. Og 15-20 procent af alle graviditeter, hvor kvinden er klar over, at hun er gravid, ender med en spontan abort," skriver Stine og tilføjer:

"Så hvis jeg var en del af statistikken eller havde mistet, hvordan tror du så, dit spørgsmål ville påvirke mig?"

Her gav hendes mange følgere på Istagram hende helt ret i, at man ikke bør stille den slags spørgsmål.

Læs også

Har ikke spist andet i 26 år: Amber har levet af kun en slags madvare