Landmand søger kærlighed-Stine deler lykkelig nyhed: “Hvor er det dog fantastisk”

Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix.

Så skete det endeligt.

Landmand søger kærlighed-parret Stine og Niels flyttede tidligere på året sammen i Brørup i Sønderjylland.

Læs også

Landmand søger kærlighed-Stine “venter stadig i spænding”

Stine Marthine Pedersen har ikke lagt skjul på, at tanken om at flytte fra Aars til Sønderjylland har været fyldt med usikkerhed. Men heldigvis hjælper det, at det er Niels, hun flytter sammen med. Derudover har hun også sin hund, Ella, med.

Instagram har de over 20.000 følgere fulgt med i hvalpeplanerne for den lille hund. Allerede tilbage i februar fortalte Stine, at der var hvalpe på tegnebrættet. Nu er de kommet til verden. 

Det afslører Stine i et opslag på det sociale medie, hvor hun også deler en video af de tre hvalpe.

“3 små numser med 3 små haler. Ella har fået 3 små hvalpe, 2 drenge og en pige,” skriver hun og fortsætter:

“Hvor er naturen dog fascinerede. Jeg er altid dybt fascineret, når jeg ser nyt liv komme til verden. Hvad end det er en ko, der er ved at kælve, en kylling, der er ved at klække, eller som i dag: Ella der har fået 3 velskabte hvalpe, hvor er det dog fantastisk,” afslutter hun.

Populære hvalpe

Der er ingen tvivl om, at hvalpene er populære blandt de mange følgere. Flere gange har Stine gjort det klart, at der ikke er en venteliste, man kan skrive sig op på. 

“Jeg har ikke travlt med at få dem afsat. Vi håber selv at nyde dem det første stykke tid særligt,” har hun tidligere fortalt på Instagram.

Det er ikke første gang, at Ella får hvalpe.

“Ella har en gang før haft hvalpe sammen med en venindes hanhund. Han er dog blevet kastreret siden, og det var derfor ikke en mulighed denne gang. Jeg har længe vidst, jeg gerne ville have hvalpe igen, og da jeg foreslog det for Niels, var han helt med på ideen,” fortalte Stine til Realityportalen, da parret i februar havde fundet en ny far til Ellas hvalpe.

Læs også

Landmand søger Kærlighed-Stine afslører: “Nu er vi klar til at dele det”

 

 

 

 

 

Dagens Gossip