Landmand søger Kærlighed-Stine afslører: “Nu er vi klar til at dele det”

Stine Marthine Pedersen og Niels Pors på den røde løber til Knæk Cancer 2020. Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix

Det er en glædelig nyhed, som Stine Marthine Pedersen deler på sin Instagram-profil.

For under et år siden var Stine Marthine Pedersen et ukendt ansigt i Danmark. Det er hun bestemt ikke længere. I programmet Landmand søger kærlighed lærte seerne hende at kende, og her kunne man følge med på sidelinjen, da hun fandt sammen med Niels.

Parret er stadig sammen i dag, og for nylig har de rykket teltpælene op og er flyttet til Brørup.

Læs også

DR-kendis deler stor nyhed: “Vi er stolte”

Stine Marthine Pedersen har ikke lagt skjul på, at tanken om at flytte fra Aars til Sønderjylland har været fyldt med usikkerhed. Men heldigvis hjælper det, at det er Niels, hun flytter sammen med. Derudover har hun også sin hund, Ella, med.

Og nu kan hun dele en glædelig nyhed med sine mange følgere på Instagram. Ella skal have hvalpe.

“Der er nu ingen tvivl længere. Har egentlig vidst det et stykke tid, men nu er vi klar til at dele det. I er rigtig mange, der har skrevet til mig, at I rigtig gerne vil købe en hvalp, men det er altså stadig ikke muligt hverken at reservere en eller komme på en venteliste”, skriver hun og uddyber:

“Vi ved stadig ikke, hvor mange der kommer, eller hvordan det kommer til at gå, men vi glæder os og ville gerne dele den gode nyhed,” slår hun fast.

Hvalpeplaner i februar

Allerede tilbage i februar afslørede Stine, at der var hvalpe på tegnebrættet.

“Ella har en gang før haft hvalpe sammen med en venindes hanhund. Han er dog blevet kastreret siden, og det var derfor ikke en mulighed denne gang. Jeg har længe vidst, jeg gerne ville have hvalpe igen, og da jeg foreslog det for Niels, var han helt med på ideen,” fortalte Stine til Realityportalen, da parret i februar havde fundet en ny far til Ellas hvalpe.

Du kan se opslaget fra Stine her. 

Læs også

Landmand søger kærlighed-par afslører: Familieudvidelse inden længe

 

 

 

Dagens Gossip