Lars Hjortshøj siger farvel: “Nu ryster vi posen”

Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix.

“Så nu ryster vi posen,” lyder det fra komikeren.

“Nu ryster vi posen.”

Læs også

Mascha Vang efter slemt uheld: Trækker sig fra program

Sådan skriver Lars Hjortshøj, som danskerne blandt andet kender fra rollen som Robert i Langt fra Las Vegas, en af hans karakteristiske roller i Casper og Mandrilaftalen og som “sig selv” i Klovn, på Instagram.

Foto: Instagram.

Ligesom mange af sine komiske kollegaer, har den folkekære funnyman, tv- og radiovært haft base i hovedstaden, hvor han ejer en lejlighed midt i Købehavn K lige ved turistspottet Nyhavn. Men ikke meget længere, for Hjortshøj har netop sat hjemmet til salg.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Lejlighed til salg

På Instagram bekræfter han også nyheden med sit opslag, der er lagt op i dag.

“I går fejrede vi 25 års kærestedag, og om 14 dage flyver den yngste fra reden. Så nu ryster vi posen...selvfølgelig sammen. Vi sælger derfor vores dejlige lejlighed ved Nyhavn,” skriver Lars Hjortshøj på Instagram. 

Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix.

Lars Hjortshøj og hustru Tina Hjortshøj Bilsbo købte den 106 kvadratmeter store ejerlejlighed tilbage i 2017 - den gang lød prisen på 6.750.000 kroner.

I dag kan du overtage den eksklusive adresse - der ifølge salgsopstillingen hos mæglerforretningen Estate City er en gennemført lejlighed i to etager i perfekt stand - for 9.995.000 kroner, som er det prisskilt den fireværelses store bolig er kommet til salg med.

Se Lars Hjortshøjs københavnerlejlighed her 

Læs også

Medina vinker farvel: Det tog 3 måneder

 

 

 

Dagens Gossip