Lene Beier afslører helt anderledes juletradtion

Juletraditioner er der mange af i Danmark, men det er nok de færreste, der fejrer jul som Lene Beier.

Inden længe er det juleaften og selvom at vi danskere i det store træk spiser det samme til jul - så er der alligevel forskel. Hos nogle er det and og flæskesteg som er på julebordet, mens det hos andre kun er den ene af tingene.

Læs også

Søren Brostrøms julemanual: Sådan skal du holde jul i år

Hos nogle familier tilføjes også frikadeller, medister og risengrød. Det kan skabe stor debat, for julen er en af de traditioner, som vi danskere ikke har lyst til, at der bliver lavet noget om på.

Hos familien Beier har man også sin helt egen juletradition, når det kommer til det med maden. Der kaster man sig nemlig ikke direkte over julemiddagen - der får man altså en forret først. 

Jyske cupcakes og juleshow

Den består af jyske cupcakes - eller tarteletter som man normalt kalder det. Det afslører tv-værten overfor Realityportalen

“Tarteletter, jyske cupcakes, er indbegrebet af jul for mig. Vi spiser dem til forret juleaften - ingen tarteletter, ingen julestemning,” understreger Lene Beier. 

Det er dog ikke kun maden som er en fast tradition. Der er også en anden og særdeles vigtig tradition på programmet, en som de fleste andre danskere nok også kan nikke genkendende til. Den starter klokken 16.00 og som mange andre familier, så samles familien Beier her og ser Disneys Juleshow på DR1. 

“Tilsætter vi så lidt Disneys Juleshow, som jeg stadig ser, selvom jeg er 43 år - dog under påskud af at ungerne ikke skal se det alene, så er jeg 100% klar til jul,” fortæller hun.

Læs også

IKEA med stor ændring: Efter 70 år er det et farvel

 

 

Dagens Gossip