LIGE NU: Prins Henrik er død

Foto: Ritzau Scanpix

Sent tirsdag aften døde prins Henrik omgivet af familien på Fredensborg Slot.

Prins Henrik døde sent tirsdag aften.

Det oplyser Kongehuset i en pressemeddelelse.

- Hans Kongelige Højhed Prins Henrik sov tirsdag den 13. februar klokken 23.18 stille ind på Fredensborg Slot. Prinsen var omgivet af Hendes Majestæt Dronningen og de to sønner, lyder det i pressemeddelelsen.

Læs også

LIGE NU: Prins Henrik er kommet hjem fra hospitalet

Tirsdag meddelte Kongehuset, at prins Henrik var kommet hjem til Fredensborg Slot, efter han havde været indlagt på Rigshospitalet de sidste par uger.

Prins Henriks tilstand forbliver alvorlig, og han ønsker at tilbringe sin sidste tid på Fredensborg Slot, lød det i en pressemeddelelse tHer ønskede prins Henrik at opholde sig i sin sidste tirsdag eftermiddag.

Fredag blev det offentliggjort, at kronprins Frederik var på vej hjem fra sit ophold i Sydkorea, hvor han var i anledning af de olympiske vinterlege, fordi prins Henriks tilstand var alvorligt forværret.

Læs også

Prins Henriks tilstand alvorligt forværret: Frederik haster hjem fra Sydkorea

I dagene efter har medlemmer af kongefamilien aflagt prinsen flere besøg på Rigshospitalet, før han altså blev udskrevet tirsdag, så han kunne komme hjem på Fredensborg Slot.

Prins Henrik blev indlagt på Rigshospitalet i slutningen af januar. I forbindelse med indlæggelsen oplyste Kongehuset, at han blandt andet var blevet undersøgt for en tumor i sin venstre lunge. Tumoren skulle dog være godartet.

- Hans Kongelige Højhed Prins Henrik har siden søndag den 28. januar været indlagt på Rigshospitalets lungekirurgiske afdeling til undersøgelse for en tumor i venstre lunge. Tumoren har heldigvis vist sig at være godartet, skrev Kongehuset i en pressemeddelelse og tilføjede:

Læs også

Prins Henrik pludselig indlagt på Rigshospitalet - nu fortæller hans gode ven om årsagen

- Prins Henrik vil i dag blive overflyttet til infektionsmedicinsk afdeling til behandling for lungeinfektion. Efter endt behandling vil Hans Kongelige Højhed tage ophold på Fredensborg Slot.

Prins Henrik opholdte sig i starten af året i Sharm El-Sheikh i Egypten, da han måtte indlægges og flyves hjem til Danmark for yderligere undersøgelser.

83-årige prins Henrik var desuden indlagt i sommer, hvorefter Kongehuset i efteråret meddelte, at prinsen lider af demens.

Prins Henrik indlagt: Undersøgt for tumor

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip