Lina Rafn dropper X Factor: ‘Mit job er ikke at at ændre deltagerne’

Foto: Scanpix

Sangerinden og frontfigur i Infernal vender ikke tilbage til X Factor hos TV2. I stedet har Lina Rafn fået et helt nyt job som dommer, som hun glæder sig til.

Hun har taget kampene, når enten Remee eller Thomas Blachman har slået armene ud og harceleret voldsomt.

I fire sæsoner af X Factor sad 41-årige Lina Rafn i midten af dommerbordet, hvor hun med sin 20 års erfaring som forsanger og frontfigur i Infernal støttede og motiverede deltagerne.

Men nu er det endegyldigt slut med X Factor på DR, og derfor har Lina Rafn besluttede at takke ja til et nyt job, da hun skal være med i DR’s nye program 'Live - Danmarks nye live-artist’.

- Jeg har takket ja til at være med i 'Live' fordi dét at optræde og underholde live er min store styrke og passion. For mig er det, når man står og optræder live, at musik giver allermest mening. Musik skal ikke kun være noget, der kommer ind gennem ørene, men også ind gennem øjnene, siger Lina Rafn.

Læs også

Nadia Shila taler ud: 'Derfor svindlede jeg'

Programmet skal erstatte X Factor på DR, hvor sangtalenter fra hele verden hver uge skal konkurrere om at være den skrappeste sanger - live på scenen. Men det er ikke kun deltagerne, der skal konkurrere.

For tidligere denne måned annoncerede DR, at den anden dommer i progammet bliver Sanne Salomonsen, som man senest kunne opleve som dommer i den forgangne sæson af X Factor.

Lina Rafn glæder sig til at være dommer i det nye musikprogram, der Foto: Scanpix

- At skulle konkurrere mod Sanne, tror jeg, bliver super fedt. Vi kommer fra meget forskellige ender af musikbranchen rent genremæssigt, men vi har begge en enorm forkærlighed for de ting, der kommer ud over rampen og virker på en scene, siger Lina Rafn.

Mest af alt glæder Lina Rafn sig til, at hun kan støtte deltagerne i deres egen musik og performance.

Læs også

Bilforhandler kørte galt på motorvej: Så fik han en genial ide

- Mit job i programmet er ikke at forme og ændre deltagerne, men at støtte op om det, de allerede kan og brænder for. De må komme med lige den slags musik, de har lyst til, og de skal ikke proppes ned i en eller anden bestemt kasse, siger Lina Rafn.

Det nye program får premiere til efteråret. 

Håber man på flere gamle kendinge fra X Factor, bliver man dog skuffet. Thomas Blachmann har fået et nyt job, Remee har meldt ud, at det er slut og Sofie Linde har bekendt kulør og droppet DR.  

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip