Line Hoffmeyer er “brændt helt af”: Raser mod Mai Manniche

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix, Michael Stub/Ritzau Scanpix.

Mai Manniches optræden på de sociale medier har fået Line Hoffmeyer til tasterne.

“Jeg kan ikke holde min kæft om det usle menneske, der bruger andres tragedier til at promovere sin egen pseudovidenskab.”

Sådan skriver blogger og influencer Line Hoffmeyer i sit seneste opslag på Instagram.

Læs også

Kasper Hjulmand kommer med vild beretning om Eriksen: Så de sidste 10 minutter af kampen

Efter den dramatiske hændelse lørdag, hvor fodboldspilleren Christian Eriksen kollapsede på banen, valgte Mai Manniche at skrive et Facebook-opslag:

"Hvornår mon han blev vaccineret, måske det er en bivirkning til vaccinen? Dejligt han er vågnet - god bedring," skrev hun i sit opslag på Facebook, hvor hun i første omgang fik kædet det sammen med, at Christian Eriksen 31. maj skulle være færdigvaccineret mod corona med Pfizer-vaccinen. Denne del af opslaget har hun siden slettet, og i skrivende stund står der:

“OPDATERING: Jeg havde forventet vi fik et klart svar på Eriksens vaccinestatus ved DBU’s netop afholdte pressemøde.  De sagde intet, hvilket virker højest mærkværdigt. Spørgsmålet er derfor fortsat om han er færdigvaccineret eller påbegyndt vaccineret som spiller på Inter Milan. Vi må fortsat afvente hans eget ærlige svar.”

Det er blandt andet denne opdatering, der har fået Line Hoffmeyer til tasterne.

 “Brændt helt af”

I en story uddyber Line Hoffmeyer sin oplevelse med at læse Mai Manniches opdateringer.

“Jeg er brændt helt af i hovedet lige nu. Jeg skal virkelig passe på med at bruge et ord som ‘had’, for det er et alt for stærkt ord om et menneske, man aldrig har mødt. Men det er så usmageligt, det der foregår,” siger Line Hoffmeyer og fortsætter:

“Hun beskriver situationen som en ‘aktuel debat’. Hvordan kan nogens tragedie nogensinde være en aktuel debat? Det forstår jeg simpelthen ikke,” slår Line Hoffmeyer fast.

I 2012 fik Line Hoffmeyer foretaget en hjertetransplantation, hvor hun fik et nyt hjerte. I sit opslag på Instagram fortæller hun, at hun selv har prøvet at dø med hjertestop og blive genoplivet. Hun ville være ‘ulykkelig’, hvis hendes hjertestop blev kædet sammen med andres personers ‘ideer’.

“Jeg ville være så ulykkelig, hvis det øjeblik i mit liv, det mest forfærdelige, uhyggelige, ensomme og skræmmende øjeblik skulle udnyttes af fremmede mennesker til gavn for deres forretning eller idéer, som jeg inderligt hader," skriver hun i opslaget, som du se herunder:

 

Læs også

Mai Manniche efter shitstorm: Nu kræver hun svar

 

 

 

 

 

Dagens Gossip