Mai Manniche efter shitstorm: Nu kræver hun svar

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

Smykkedesigneren Mai Manniche vil have svar.

Mai Manniche er fritaget fra coronapas. Årsagen er personlig. Det måtte Dagens.dk forstå, da vi tidligere spurgte smykkedesigneren om årsagen til fritagelsen.

Læs også

Christian Eriksen: Jeg vil gerne takke jer alle

Alligevel er det ikke en personlig sag, hvorvidt fodboldspilleren Christian Eriksen er vaccineret eller ej. Det mener Mai Manniche i hvert fald ikke.

Hun er kommet i modvind efter et opslag på Facebook. Under lørdagens kamp mod Finland kollapsede Christian Eriksen på banen. Fodboldspilleren fik et hjertestop, men heldigvis lykkedes det læger at få liv i den danske landsholdsspiller igen.

Kæder det sammen med vaccine

Efter den dramatiske hændelse skrev Mai Manniche i et Facebook-opslag.

"Frygteligt med Christian Eriksen og jeg tror alle undrer sig over hvad det kan være? Hvornår mon han blev vaccineret, måske det er en bivirkning til vaccinen? Dejligt han er vågnet - god bedring," skrev hun i sit opslag på Facebook, hvor hun i første omgang fik kædet det sammen med, at Christian Eriksen 31. maj skulle være færdigvaccineret mod corona med Pfizer-vaccinen.

Denne del af opslaget har hun siden slettet, og i skrivende stund står der:

“OPDATERING: Jeg havde forventet vi fik et klart svar på Eriksens vaccinestatus ved DBU’s netop afholdte pressemøde.  De sagde intet, hvilket virker højest mærkværdigt. Spørgsmålet er derfor fortsat om han er færdigvaccineret eller påbegyndt vaccineret som spiller på Inter Milan. Vi må fortsat afvente hans eget ærlige svar.”

Til B.T uddyber hun, at hun “afventer et klart og ærligt svar fra Christian Eriksen selv.”

Til dagligt spiller Christian Eriksen i den italienske klub Inter. Lægen i fodboldklubben har bekræftet, at Christian Eriksen ikke er blevet vaccineret endnu, skriver B.T. 

Læs også

Anders Breinholt efter Eriksen-drama: Kommer med opfordring

 

 

 

 

 

Dagens Gossip