Linse Kessler med chokerende afsløring: Stak sin egen veninde ned

Foto: TV3

Linse Kessler kommer med en chokerende afsløring i bogen 'Linse og Didde' der snart udkommer.

Onsdag udkom Linse Kesslers bog, der har fået navnet 'Linse og Didde – Møgkællinger har det sjovere'. Heri fortæller 'Familien fra Bryggen'-stjernen åbent om en episode, hvor hun stak sin veninde ned. Det skriver B.T. 

På daværende tidspunkt var Linse Kessler 29 år gammel, og var gode veninder med den kvinde, hun endte med at stikke ned. Kvinden passede sågar sommetider hendes fireårige datter Stephanie 'Geggo' Salvarli.

Læs også

Efter 3 år flytter par sammen: Nu sover han på sofaen

På et tidspunkt gik venskabet dog itu, da veninden afslørede over for Linse Kesslers daværende kæreste, at hun også datede en anden mand.

Det faldt ikke i god jord hos den storbarmede TV3-stjerne. Først og fremmest mente hun ikke, at hun skulle sladre. For det andet var kæresten ikke en Guds bedste børn, hvorfor Linse Kessler oprigtigt frygtede for sit liv.

"Hvis jeg skulle være væk og i sikkerhed så lang tid, kendte jeg kun et sted, og det var spjældet. Jeg var derfor nødt til at gøre noget drastisk," fortæller hun i bogen, der er skrevet i samarbejde med forfatter Michael Holbek.

Linse Kessler overbeviste sig selv om, at den bedste løsning ville være at komme i fængsel. Derfor fandt hun en langbladet Bowie-kniv med savtakker på hendes 16-årige lillebror, Mikkel Kesslers, værelse.

Den tog hun med sig, da hun gik over til veninden. Inden da havde hun sikret, at nogen kunne passe den kun fireårige 'Geggo' i et års tid. Med sig havde hun også en taske, som hun selv beskriver som sin 'fængselstaske'.

"Jeg havde kniven i højre hånd og havde lagt min jakke over den. I venstre hånd havde jeg min fængselstaske. Hun mødte mig i døren til 1. sal, jeg kørte det store falske smil og slog armene ud til en fed krammer. 'Kom her, skal vi ikke lige...' sagde jeg, og hun gik frem mod mig. Og da hun var tæt nok på, helt forsvarsløs, huggede jeg kniven lige i maven på hende," fortæller 'Familien fra Bryggen'-stjernen.

Da hun stak sin veninde i maven, gjorde hun sig umage for at stikke så nøjagtigt, at hun ikke ville dø af det. Linse Kessler ville blot såre hende, så hun fik et års tid i fængsel.

TV3-stjernen ringede selv til både politi og ambulance efterfølgende, hvorefter hun satte sig ned for at holde øje med veninden. I sidste ende fik Linse Kessler en dom på 15 måneder, hvilket han hende den 'fred', som hun ønskede.

Heldigvis overlevede veninden, der dog fik sin tyndtarm perforeret otte steder, hvorfor hun måtte indlægges i en periode.

Læs også

Mette Frederiksen i jubel: Har vundet valget