Linse Kessler om knivstikkeri: “Jeg har ikke fortrudt”

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

“Jeg vil så gerne sidde og sige, at jeg har fortrudt det. Men jeg har ikke fortrudt ,” lød det mandag aften i ‘Aftenshowet’ fra Linse Kessler.

Sammen med forfatter Michael Holbek har Linse Kessler og Didde Skjelmose skrevet bogen 'Linse og Didde - Møgkællinger har det sjovere'.

Læs også

Pia Kjærsgaard overrasker: Deltager i fysisk krævende tv-program

Men det er svært at se det sjove i en særlig situation fra Linses liv, der fandt sted i 1995, som er beskrevet i bogen.

Mandag aften var hun inviteret i ‘Aftenshowet’ på DR, og her faldt snakken på episoden, der tilbage i 90’erne fik Linse i fængsel.

Realitystjernen har tidligere forklaret, at hun stak en kvinde ned fra sin bekendtskabskreds for at komme i fængsel og derved undgå en voldelig rockerkæreste. Det er en episode, som hun ikke fortryder i dag. 

Det fortalte hun værterne og seerne mandag aften.

“Jeg vil så gerne sidde og sige, at jeg har fortrudt det. Men jeg har ikke fortrudt den handling og den plan, jeg lavede dengang. Jeg ville tage andre valg i dag, men på det tidspunkt havde jeg ikke noget andet valg,” forklarer Linse og tilføjer, at kvinden til dels selv var skyld i episoden. 

“Kvinden, der hedder Anne, hun var overhovedet ikke uskyldig. Det lyder som om, at jeg bare har fundet en eller anden, jeg havde lyst til at stikke ned. Sådan var det ikke,” fortæller Linse og uddyber, at kvinden havde fået nogle hemmeligheder at vide, som hun valgte at fortælle til Linses ekskæreste.

Du kan se hele interviewet med Linse Kessler i mandagens udgave af ‘Aftenshowet’. Det finder sted cirka fire minutter inde i programmet.

Læs også

Tom Cruise spottet for første gang siden de 'chokerende' billeder