Lotte Friis åbner op: Vi vil formentlig få samme problem med barn nummer to

Foto: Shutterstock

Lotte Friis' datter fik en hård start på tilværelsen. Nu fortæller den tidligere elitesvømmer, at samme problem formentlig vil opstå igen, skulle hun få flere børn.

Lige nu jubler tidligere elitesvømmer Lotte Friis og Christoffer Schnack Ringø over deres lille datter Andrea, som kom til verden 4. juli i år.

Starten var dog noget hårdere end ønsket og forventet for parret. Andrea blev ramt af immunisering, som skyldes at Andrea og mor Lotte har to forskellige blodtyper.

Læs også

Ruth prøver et par nye jeans i H&M: Bliver chokeret over synet i spejlet

Det forsøgte Lotte Friis’ krop at bekæmpe med antistoffer, der via moderkagen kom tilbage til Andrea. Det gjorde Andre så syg, så hun kort efter fødslen måtte indlægges på Skejby Sygehus ved Aarhus.

Hele ti dage skulle der gå, før familien endelig kunne drage hjem med Andrea.

- Det var en slem forskrækkelse, men i dag har vi sluppet angsten, fortæller en lykkelig Lotte Friis til BILLED-BLADET.

Selvom det var en stor forskrækkelse, så har det ikke taget modet fra ægteparret, som da også gerne vil have flere børn, så Andrea kan blive storesøster.

Det er dog ikke noget, som er planen lige nu og her. Der skal være mere overskud, for der er stor sandsynlighed for, at en lignende situation vil opstå igen med barn nummer to, fortæller Lotte.

Heldigvis går det meget bedre med Andrea nu, som udvikler sig helt efter planen.

- Lige nu nyder vi bare vores skønne Andrea, der udvikler sig præcis, som hun skal og er det bedste i hele verden. Jeg elsker hende så meget, at jeg bare har lyst til at kramme og kramme hende hele tiden.

På Instagram poster Lotte tit billeder af lille Andrea. Det kan du se her.

Læs også

Mand afgået ved døden efter skudepisode

 

Dagens Gossip