Lotte Friis er blevet mor for første gang: Deler sødt billede

Foto: Claus Bonnerup/Ritzau Scanpix

Den tidligere topatlet er blevet mor.

Den 34-årige radiovært og tidligere OL-svømmer, Lotte Friis,  er netop blevet mor for første gang. Det afslører hun på Instagram, hvor hun har delt to billeder af den lille nyfødte, som er en pige.

– Og lige med et blev verden en helt anden, indleder Lotte Friis sit opslag med at skrive.

Læs også

Kongehuset siger nej: Dropper Ecco

På billedet kan man se, hvordan Lotte Friis står ved siden af datteren og beundrer hende, mens den nyfødte datter ligger ned. Lotte Friis skriver, at datteren kom til verden mandag den 4. juli om aftenen klokken 21:37.

Datteren skal hedde Andrea, skriver Lotte Friis. Desuden oplyser hun at Andrea ved fødslen var 54 centimeter lang og vejede 4462 gram.

Lotte Friis fortæller også, at det havde været svær fødsel - dog uden konkret at fortælle, hvad der var svært. Sidst, men ikke mindst, så kommer Lotte Friis også med stor ros til sin mand Christoffer, som var en god støtte i de hårde timer.

– Vi har det begge godt og bliver forkælet af Christoffer Schnack Ringø som var en helt utrolig klippe under en svær fødsel, skriver hun.

Foto: Instagram

Lotte Friis var særdeles succesfuld i sin svømmekarriere. Hun vandt i internationalt regi hele 18 guld, sølv og bronzemedaljer. Hun indstillede karrieren i 2017.

Læs også

Lidl går all-in med nyt tiltag: Vi er de første til at gøre det

 

Dagens Gossip