Lykkelig Natascha Linea: Jeg har fået et job!

Natascha Linea jubler over at have fået et arbejde, selvom hun må høre fra mange, at det ikke er et 'rigtigt' job.

Realitystjernen Natascha Linea nyder sommerferien med sine to børn Lia og Novah, men hun glæder sig også til, at ferien lige om lidt ovre. Det skriver hun på sin blog.

Den populære deltager fra De unge mødre har nemlig fået et arbejde, som hun glæder sig til at komme i gang med, når ferien er slut.

- Jeg har fået nyt arbejde. Og er virkelig glad for det. Selvom mange af jer nok ikke mener, det er et 'rigtigt' arbejde, så mener jeg, at det er det!

Læs også

Har du en ven som ikke kan score? Forskere har nu fundet en garanteret løsning

- Jeg starter allerede om en uge. Og glæder mig helt til at komme igang igen, skriver hun.

Og det er ikke første gang, at Natascha Linea har netop det job:

- Hvis nogle ikke allerede har gættet det, så skal jeg gå med aviser IGEN. Og nogle vil måske mene en masse ting om det job. Men jeg elsker det og har gået med dem i mange år, skriver den unge mor til to på bloggen. 

Hun fortæller, at hun stoppede med at gå med aviser, da hun var omkring 16-17 år, fordi hun mistede interessen for jobbet. 

-  Men nu da jeg er blevet lidt ældre og moden, vil jeg faktisk gerne i gang igen! Også selvom man ikke får så meget for det. Så er det stadig nogle penge JEG har tjent.. Noget JEG har arbejdet for.

Natascha Linea tilføjer, at hun har tænkt sig at tage Lia og Novah med på avisruten for hyggens skyld. 

Hun har tidligere fortalt til Realityportalen, at hun i øvrigt skal tilbage på skolebænken fra 14. august for at tage en treårig HF.

7 ting, du tror han tænder på, men som han i virkeligheden hader

 

Dagens Gossip