Madonna smider kludene: Overlader intet til fantasien

Foto: Shutterstock.com

Den verdenskendte popdronning har aldrig været bleg for at smide kludene - og det beviser hun nu, at hun stadig ikke er.

Det kan godt være, at Madonna er fyldt 64 år. Det ændrer dog ikke på det faktum, at den verdenskendte hitsanger ikke har et problem med at smide kludene.

Læs også

'De siger, at min næse ødelægger mit udseende - men jeg er ligeglad'

Flere gange i løbet af sin karriere har hun haft meget afslørende outfits på, når hun har indtaget scenen. Derudover er der også blevet frigivet mere eller mindre pikante billeder af hende gennem årene.

I de senere år er det tilmed hende selv, der har stået for at tage og offentliggøre disse billeder. Dette har hun primært valgt at gøre på det sociale medie Instagram.

Foto: Instagram

Og netop dette har hun kastet sig ud i at gøre igen. Hun har nemlig delt en række billeder på sin story på Instagram, hvor det ikke er meget, der er blevet overladt til fantasien.

På ingen af de to billeder, hun har delt, har hun tøj på overkroppen. På underkroppen har hun netstrømpebukser og en form for shapewear eller lignende på.

Det første billede viser den 64-årige popdronning, der står foroverbøjet. Det eneste, der dækker for hendes bryster, er teksten 'Went from Candy to Money'.

På det næste billede er der endnu mindre, der er blevet overladt til fantasien. Her har hun nemlig valgt at rejse sig op, mens hun holder sine hænder på hovedet. Der er derfor intet, der skærmer af for hendes bryster.

Foto: Instagram

Hun har dog valgt at censurere sine bryster en smule, hvilket hun har gjort med to emojis. Sandsynligvis er det dog kun gjort, fordi hun ellers risikerer, at billederne bliver fjernet af Instagram.

Det er bestemt ikke første gang, at hun har valgt at dele billeder af denne karakter på de sociale medier. Tværtimod er det noget, hun har gjort flere gange.

At hun deler sådanne billeder, er bestemt noget, der har delt vandene, men Madonna selv virker ikke til at være interesseret i, hvad andre folk mener om de billeder, hun deler på det sociale medie.

Læs også

Medie: 48.000 danskere kan se frem til flere penge

 

 

Dagens Gossip