TV 2-kendis smittet med corona

Foto: Shutterstock.com

“Lort lort lort,” skriver Maria Mainz på Instagram.

Der var styr på kjolen, og Maria Mainz havde set frem til at komme til Reality Awards onsdag aften.

Læs også

Drama i 'Bachelor': Casper var tæt på at skride fra programmet

Men en positiv PCR-test fik sat en stopper for festlighederne. Det fortæller ‘Årgang 20’-stjernen i et opslag på Instagram.

“Her står jeg, i min nye kjole, klar til reality awards. Så får jeg min pcr test ind på min telefon, og den siger POSITIV FOR CORONA,” skiver hun.

I stedet for fest og drinks til Reality Awards endte det med selvisolation i en kælder. Det fortæller Maria Mainz i en story på Instagram. 

Maria, Daniel og Louie er en af de nye familier i Årgang 20. Foto: Daniel Hjorth/TV 2.

“Jeg er gået i isolation hos mine forældre. De har en kælder, jeg kan bo i med eget toilet og værelse. Jeg blev tilbudt corona-hotel, men vil hellere være her,” skriver hun og understreger, at der også er lidt fordele ved at være alene.

“Og hvis man ser på det positive, så kan jeg sove lige så længe, jeg vil i morgen,” tilføjer Maria Mainz.

Savner Louie

Maria Mainz, der sammen med kæresten Daniel er en del af TV 2-programmet ‘Årgang 20’, fortæller, at hun allerede savner sønnen Louie.

“Men jeg savner nu allerede min lille prut. Kan ikke holde tanken ud om ikke at skulle se ham i flere dage. Jeg er så bange for, at han ikke kan huske mig,” skriver hun i en Instagram-story. Men det skal hun ikke frygte, mener kæresten Daniel.

“Men det siger Daniel, at han godt kan. Det er godt nok det værste ved det hele, at jeg ikke skal være sammen med Louie.”

Der er noget, der tyder på, at Daniel har ret. Rækken af stories slutter nemlig med et screenshot af en samtale, hvor man kan se en tydeligt begejstret Louie, der kan se sin mor på telefonskærmen.

Læs også

Så er tiden kommet: Dennis Knudsen rejser hjem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip