Mads og Marianne Steffensen om det lange ægteskab: Sådan har vi klaret det

Foto: Nymann Bo/Her Og Nu/Ritzau Scanpix

Parret, der næsten har været gift i 30 år fortæller nu om den måde, de har grebet ægteskabet an på.

Mads Steffensen er en populær mand. Han har i mange år lavet flere populære ting for DR såsom “Kender du typen” og ikke mindst radioprogrammet “Mads & Monopolet”.

Sidstnævnte stoppede dog i december 2020, da Mads Steffensen fra januar 2021 skiftede til den storsatsende podcasttjeneste Podimo. Her blev programmet “Mads & A-holdet” lanceret. Konceptet er det samme som i “Mads & Monopolet”.

Læs også

Lille pige kom grædende ud af prøverum: Afslører kort efter hvad hun så

Privat danner Mads Steffensen par med Marianne Steffensen. De har været gift i 29 år, hvilket jo er en præstation i sig selv. Den 52-årige journalist mødte Marianne på gymnasiet i Aalborg, hvor de gik i samme klasse.

Men hvordan får man et ægteskab til at fungere i 29 år? Det svarer parret nu på en i podcasten “Mads og Møldrup - Mellem venner”.

– Det er nok ikke at bilde sig selv ind, at det har været lykkeligt og kærligt i 29 år, i samtlige timer og minutter, slår Marianne fast i podcasten.

Sidste skoledag kyssede parret, men så blev de uvenner og rejste begge til udlandet, hvor de boede i en årrække. Men efter nogle år mødtes de så tilfældigt i Jomfru Ane Gade i Aalborg.

– Vi gik i gang med at snakke, husker Mads.

– Og så snavede vi, supplerer Marianne i podcasten.

– Jeg var slet ikke i tvivl om, at jeg var forelsket i Marianne. Så tog vi hjem, for du var også en frisk pige, siger Mads med et grin til sin kone.

De har som par boet sammen i Aarhus, og i dag bor de i Vanløse. De er blevet gift og har fået tre drenge.

– Udefra ser alting, helt fint ud, men der er masser af bøvl hele tiden, lyder det fra Mads.

En af de ting, som har været virkelig udfordrende for Mads og Mariannes ægteskab, var dengang Mads blev et kendt ansigt i den danske befolkning.

- Da jeg kom i fjernsynet forholdt alle sig til mig. Det blev jeg lidt skør af. Jeg blev nok lidt selvoptaget i en periode, erkender Mads.

Når parret har været uenige, er der både blevet råbt og kastet med ting.

– Så skændes vi. Så det brager, og det hjælper, forklarer Marianne.

Til slut i podcasten beder Flemming Møldrup parret om at komme med deres bedste råd til at holde sammen som par.

– Man skal bare være i det. Man skal ikke overtænke kærligheden. Huske hvorfor I godt kan lide hinanden. Og så bid tænderne sammen og tænk, det er det her, jeg gør. For der er dage og uger, der bare er virkelig trælse. Det handler meget om beslutsomhed, siger Marianne.

Parret nyder stadig gode oplevelser sammen. For nylig var de til koncert med Elton John i Horsens.

Foto: Instagram

Læs også

Forældrepar bor i campingvogn med to små børn: Vi gør det for børnenes skyld

 

Dagens Gossip