Anders Breinholt efter Eriksen-drama: Kommer med opfordring

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.

I et opslag på Instagram kommer tv-værten med en opfordring.

“På TikTok florerer billeder og videoer fra Parken i går aftes. Billeder og film af selve genoplivningen og af pårørende til Eriksen.” 

Læs også

Mai Manniche i shitstorm efter forrykt Eriksen-opslag

Sådan skriver Anders Breinholt i et opslag på Instagram og fortsætter:

“TikTok som er sponsorer på slutrunden kan vise værdighed og få luget ud i det indhold. Både pga TikToks unge brugere, men også for at vise anstændighed,” lyder det fra tv-værten. 

Opfordringen har den populære vært delt i går på Instagram. 

I kommentarfeltet er der mange, der bakker op om Anders Breinholts budskab. Flere pointerer også, at tv-kanalernes optagelser af Christian Eriksen, da han kollapsede, heller ikke var okay.

“Starter du så ikke med at skrive til tv og tager en snak med dem, om hvorfor det hele blev vist i langsom gengivelse flere gange?”

“Måske skulle UEFA da også lige oplæres i god etik - at zoome ind på Christian Eriksens pårørende, sende ting i langsom gengivelse og zoome ind på genoplivningarbejdet hører vist ikke ind under betegnelsen god stil.”

Sådan lyder nogle af kommentarerne til opslaget, som du kan se herunder:

BBC undskylder

Flere tv-stationer viste billeder af den livreddende behandling af Christian Eriksen, mens de oprevne holdkammerater dannede en afskærmende ring om de uhyggelige scener.

Både seere og fodboldfolk har kritiseret tv-stationernes beslutning om at vise billederne. Efterfølgende har engelske BBC været ude at undskylde.

"Vi undskylder over for alle, der er blevet stødt af de billeder, vi har sendt. Billederne fra stadion er kontrolleret af UEFA som 'hostbroadcaster', og så snart kampen blev suspenderet, tog vi billederne af skærmen så hurtigt som muligt," fortæller BBC i en officiel meddelelse. 

Tidligere fodboldspiller Gary Lineker, der er ekspertkommentator på BBC Sport, uddyber situationen i et opslag på Twitter. 

"Jeg kan forstå, nogle af jer er oprevet over nogle af billederne, der er blevet vist (det er vi også). Det er host-billeder og ude af vores kontrol. De skulle være blevet på et totalbillede af stadion. Undskyld," skriver han.

 

Læs også

Undskylder voldsomme billeder af Christian Eriksen

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip