Mai Manniche efter “smertefuld nat”: Blev nødt til at sige ja

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix.

"Måske jeg tager morfin efter operationen i morgen, men kun hvis nødvendigt," lød det fra Mai Manniche forud for en operation i knæet. Det viste sig at være en god ide med smertestillende medicin.

I sidste uge var smykkedesigneren Mai Manniche involveret i en alvorlig ulykke i Antwerpen i Belgien.

Her var hun taget til sammen med sin mor, Vibeke Manniche. Mor og datter skulle kigge på diamanter, men turen fik en anderledes afsluntning end forventet.

Læs også

Imad afslører i Luksusfælden: Derfor bliver han nødt til at hæve 10.000 kroner kontant om måneden

“Jeg er ok. Men er blevet påkørt her i Antwerpen og har brækket knæ, håndled og albue,” lød det fra Mai Manniche i et Instagram-opslag. 

“Jeg var netop krydset en cykel/scooter-sti og gik på fortorvet. Bag mig bliver en scooter i fuld fart påkørt af en bil og glider hen og rammer mig i al hast bagfra. Jeg bliver kastet forover og takker Gud for, at jeg falder til højre og ikke til venstre ind i muren,” forklarede smykkedesigneren om den voldsomme episode.

Mor og datter skulle kigge på diamanter, men turen til Belgien fik en anderledes afsluntning end forventet. Her ses Mai Manniche og Vibeke Manniche tilbage i 2019 på den røde løber. Foto: Rasmus Flindt Pedersen/Ritzau Scanpix.

For to dage siden fortalte Mai Manniche, at hun har “det efter omstændighederne godt.” 

“Har ‘kun’ taget Panodil. Intet morfin - hvilket ingen af lægerne på hospitalet forstår, når man har så mange alvorlige brud (...) Måske jeg tager morfin efter operationen i morgen, men kun hvis nødvendigt,” fortalte hun forud for operationen.

I en Instagram-story fortæller Mai, at hun har været nødt til at takke ja til morfin efter operationen i knæet.

“Smertefuld nat. Ca. klokken 22 i går begyndte benet at gøre vanvittigt ondt - smerter jeg ALDRIG har prøvet tilsvarende,” skriver Mai og fortæller, at det altså blev nødvendigt med mere smertestillende end panodil. 

Om Mai Manniche skal igennem flere operationer, det finder hun ud af tirsdag. Her vil en læge redegøre for, hvordan knæoperationen er forløbet, og hvad planen for de næste uger er, fortæller hun i en story på Instagram.

Foto: Instagram.

Læs også

Umut melder ud: Nu er det slut

 

 

 

Dagens Gossip