Mai Manniche overrasker: Smider tøjet på OnlyFans

28/07/2022 15:45

Mathias Nielsen

Gossip
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Mai Manniche fortæller, at hun har oprettet en profil på mediet OnlyFans.

Mest læste i dag

Det er ikke længere nogen stor overraskelse, når en kendt person offentliggør at de har oprettet en profil på hjemmesiden OnlyFans.

OnlyFans er et meget omdiskuteret fænomen, da siden giver dens brugere lov til at dele pornografisk indhold og billeder uden tøj, som flere andre sociale medier ellers ville fjerne fra deres feed.

En anden - og for brugerne ikke uvæsentlig detalje - er at man betaler for indholdet. Det vil sige at hvis man vil se en brugers indhold, så skal man betale for det. Og det er der penge i. Rigtig mange penge endda.

For eksempel har Fie Laursen på én måned tjent over 1 million kroner alene på OnlyFans. Og nu kan en ny kendt dansker fortælle, at hun har meldt sig under OnlyFans’ vinger. Der er tale om smykkedesigner Mai Manniche.

– Jeg smider alt tøjet på OnlyFans. Og dog – tøjet smider jeg IKKE (helt), indleder Mai et længere opslag på Instagram, hvor hun samtidig opfordrer folk til at følge hende.

Ifølge Mai Manniche, så er OnlyFans en platform for alle de kreative mennesker.

– I Danmark er OnlyFans desværre udelukkende forbundet med adult content, da det OGSÅ er på platformen – men det er langtfra det eneste, der er. Uden for Danmarks grænser er OnlyFans kæmpestort – med mere end 175 mio brugere og 1,5 mio creators, nu også mig, skriver Mai og fortsætter:

– Netop det internationale publikum er grunden til, at jeg starter på OnlyFans – for at udbrede kendskab til mig og mit brand, hvor jeg vil dele eksklusivt indhold fra mit liv som smykkedesigner og forretningskvinde.

Skal man tro Mai Manniche selv, så har hun fået en rigtig fin start på OnlyFans.