Mai Manniche raser: “Nu stopper det”

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix.

“Jeg er simpelthen ved at få lange patter,” lyder det fra smykkedesigneren.

“Nu stopper det!”

Sådan starter smykkedesigneren Mai Manniche et opslag på Instagram, hvor hun er “ved at få lange patter”.

Læs også

Grådkvalt Mai Manniche efter pressemøde: Kan ikke forstå det

Det kommer sig af, at rigtig mange blander sig i hendes krops udseende. 

“Folk (og fæ) føler sig kaldet til at have en holdning til min krop! Det er simpelthen ikke i orden at kommentere på hinandens krop,” skriver hun og uddyber:

“Sidste uge var det mine æblekinder, tidligere så jeg gravid ud - og sørme om snakken nu går på min vægt, og om jeg har tabt mig! En toppede den lige med, om jeg har det godt? OMG hvordan kan man lave den sammenhæng - og i det hele taget spørge en fremmed herom?," spørger Mai Manniche i sit opslag.

Mai Manniche er klar over, at hun er en offentlig person, og derfor er der mange, der føler, at de kender hende, skriver hun. Men det giver ikke ret til at kommentere på vægten, synes Mai Manniche. 

“Mon folk selv ville have, jeg vendte spejlet og kommenterede på dem? Næppe! Jeg kunne måske til dels forstå, at folk ville mene, det er ok at kommentere min krop, hvis jeg var træner etc. Men news flash - jeg er smykkedesigner,” slår Mai Manniche fast.

Livet som smykkedesigner

I en story uddyber Mai Manniche også denne “alvorssnak”.

“I følger ikke mig på grund af drama, på grund af at se, hvem jeg dater, eller fordi vi skal tage stilling til min krop. I følger mig, fordi I synes, det er vildt spændende at følge med i mit liv som smykkedesigner,” fortæller Mai Manniche.

Hun ønsker ikke, at folk følger med for at kommentere på hendes krop. 

“Derfor - kan vi (IGEN) blive enige om, at DIN krop er DIN krop og MIN er MIN,” skriver Mai Manniche i opslaget, som du kan se i fuld længde her. 

Læs også

Mai Manniche efterlyser kvinde efter voldsepisode: “Jeg er helt paf”

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip