Mai Manniche efterlyser kvinde efter voldsepisode: “Jeg er helt paf”

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

“Hjælp mig med at finde denne kvinde,” skriver smykkedesigneren på sin Facebook-profil.

Mai Manniche vil ikke finde sig i vold, og det er årsagen til, at hun i dag sender en efterlysning afsted på sin Facebook-profil.

Læs også

Mai Manniche raser over nyt corona-tiltag: “Helt unødvendig”

I opslaget på Facebook uddyber Mai Manniche, hvordan hun i centrum af Aarhus er blevet udsat for vold. Hun leder efter kvinden, som, ifølge Mai Manniche, gav hende “en kæmpe lammer på låret” tidligere på dagen. 

“Hjælp mig med at finde denne kvinde - der i dag, midt på åben gade i Århus - slog mig med et hårdt slag på låret,” skriver hun og deler to billeder af kvinden.

"Det er ikke i orden"

Episoden fandt sted foran badeanstalten Spanien i Aarhus, forklarer Mai Manniche.

“Jeg kigger på min telefon og ud af det blå mærker jeg et kæmpe slag på mit venstre lår. Jeg er helt paf - og bliver endnu mere paf da jeg ser det et en kvinde, der fuldstænding upåvirket har givet mig en kæmpe lammer på låret.”

Det fik Mai Manniche til at sætte i løb efter kvinden og spørge, om hun lige havde slået hende. 

“Kvinden er helt upåvirket og siger, jeg bare kan se op fra telefonen. Øhh what - giver det grund til at slå? Jeg bliver endnu mere paf og vi går i hver vores retning. Men jeg tænker så, fandeme nej - det er ikke i orden at blive slået på - jeg vil ikke finde mig i vold,” uddyber smykkedesigneren i opslaget.

"Jeg er helt paf - og bliver endnu mere paf da jeg ser det et en kvinde, der fuldstænding upåvirket har givet mig en kæmpe lammer på låret," skriver Mai Manniche på Facebook. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

Derfor valgte Mai Manniche at tage billeder af kvinden, og dem deler hun nu på Facebook i håb om at finde kvinden. Smykkedesigneren efterlyser et navn på kvinden, som hun gerne vil politianmelde. Samtidig efterlyser hun også vidner til episoden. Du kan se Mai Manniches opslag herunder:

 

Læs også

Frustreret Line Baun Danielsen: "Luk nu op, Mette"

 

 

 

 

Dagens Gossip