Mand fik sexsygdom fra prostitueret og gav det til sin kone: Læs fem vilde historier om utroskab

Foto: Shutterstock

Én kvinde har afsløret i en tråd på Buzzfeed, at hendes (eks)mand gav hende syfilis, mens hun var gravid og dermed bragte deres ufødte barns liv i fare. Det er dog ikke den eneste vilde historie om utroskab, som er blevet delt i tråden.

I en tråd på Buzzfeed har flere gifte kvinder afsløret, hvordan de opdagede, at deres mænd var utro. Historierne tæller alt fra utroskab med prostituerede, som bliver afsløret af lægen, til børn der spørger, hvem "fars nye kæreste" er. 

Overraskelse

Den første bruger i tråden fortæller om dengang, hun overraskede hendes mand igennem 20 år. Han var på arbejde som fotograf, og meningen var, at hun ville overraske ham og tage ham med ud og spise frokost.

Læs også

Revykonge udsat for tricktyveri: "Jeg nåede at gi' ham EN på snotten"

Det var dog hende, som endte med at blive overrasket, da hun fandt sin daværende mand nøgen i sin bil sammen med en nøgen dame. De endte nok ikke med at spise frokost sammen alligevel...

Støtte fra svigerfamilien

En anden fortæller, hvordan hendes eks havde været 'udenbys for at hjælpe hans syge bedstemor' i en uges tid. Han havde bare ikke tænkt over, at hans kæreste snakkede godt med hans familie og derfor stadig var sammen med dem, selvom han ikke var der.

Det viste sig, at bedstemoren rent faktisk var syg, men at kæresten bare havde brugt det som undskyldning for at være sammen med sin ekskæreste. Buzzfeed-burgeren fortæller, at det endda var svigerfamilien, som fortalte hende det, fordi de syntes, at kæresten var en idiot. 

Gravid

Den tredje historie kunne være endt meget værre, end den gjorde. Vedkommende skriver nemlig, at det endelig lykkedes hende at blive gravid med sin kæreste, efter at de forgæves havde prøvet i et års tid. 

Omkring fjerde måned fik hun dog pludselig syfilis, og det tog ikke lang tid med lægens hjælp at finde ud af, at det kom fra kæresten, som havde været hende utro med en prostitueret. 

Som der også står på sundhed.dk, så er syfilis hos gravide ekstremt farligt, da det kan resultere i ufrivillig abort eller alvorlig sygdom hos barnet. Buzzfeed-brugeren fortæller dog, at babyen heldigvis overlevede, da hun blev behandlet med antibiotika. Om de to stadig er sammen i dag, melder historien intet om... men mon dog?

Utroskab med veninden

En fjerde bruger fortæller om noget af det værste man kan forestille sig, når man er i et forhold - nemlig at ens kæreste er sammen med ens gode veninde. 

Vedkommende skulle hjælpe sin kæreste med at klargøre hans nye telefon, men 'uheldigvis' (for manden) tikkede der flere beskeder ind undervejs fra et 'ukendt' nummer. Der stod blandt andet "Jeg elsker dig", og "Jeg savner dig", og det viste sig, at nummeret tilhørte hendes gode veninde. 

Hvem er fars nye kæreste?

Den sidste historie er en helt kort en af slagsen, men det gør den ikke mindre slem af den grund. En bruger skriver nemlig, at hendes datter en dag spurgte hende, om hun også havde en kæreste, siden far nu havde fået en ny kæreste. Ups!

Læs også

Mor forsvarer hvorfor hun går med hendes søn i snor