Mascha Vang afslører: Sådan mødte jeg min nye kæreste

Foto: Scanpix

Den landskendte blogger har fået en lækker ny kæreste, og nu løfter hun sløret for, hvordan hun fandt sin nye mand.

Kærligheden kommer og går, og er man en kendis, der tit er i de kulørte blade, så er der stor opmærksomhed på, hvem man dater, hvor længe man er sammen og hvordan man selvfølgelig fandt hinanden.

For Mascha Vang har rygterne om den landskendte bloggers kærlighedsliv længe svirret.

Både udenrigsminister Anders Samuelsen, it-iværksætteren Jesper Buch og flere andre var på tale, som bejler til bloggeren, der tidligere har dannet par med Rasmus Jarlov og Andreas Bo.

Men sådan skulle det ikke gå, og for få uger siden kunne Mascha Vang sætte ansigt på sin kæreste Troels, der er jagerpilot i det danske forsvar.

Læs også

19-årige Charlotte kunne ikke læse en sms: Da hun gik til optikeren, fandt hun den skræmmende årsag

Og nu kan Mascha Vang på sin blog for første gang afsløre, hvordan hun fik ‘gaflet’ sin lækre nye kæreste.

- I sommers åbnede jeg en besked fra en trofast læser, der mente at kende mig godt nok til at forsøge at sætte mig op med hendes mands singlekollega, uden at denne fyr overhovedet var klar over det. Jeg var på Smukfest, det var han også, og hun mente vi burde mødes. Jeg slog det hen med et grin, fordi jeg læste den op for mine veninder, skriver Mascha Vang, der dog ikke ville gøre noget ud af det:  

- Jeg tænkte derfor ikke mere over beskeden – de næste 5 måneder.

 

Men den store fan ved navn Pernille var insisterende og blev ved med at presse Mascha Vang en date på ærmet.

- ‘Mascha, jeg mener det faktisk, du må møde ham.’ Okay, denne gang sendte hun så et billede hvor jeg kunne se hans øjne (nå ja ja, og uniform), og så var jeg jo godt klar over, at jeg var nødt til at kigge lidt nærmere på ham, selvom det ikke var helt let, pointerer Mascha Vang. Den 42-årige

Troels Krohn Dehli var nemlig ikke synderlig udadvendt på de sociale medier, på grund af sit job. Derfor begyndte de to at skrive lidt sammen, hvor sms’erne kørte frem og tilbage i en måneds tid. Og så blev det endelig tid til at møde den mystiske pilot, der bor i Kolding.

Mascha Vang er i den syvende himmel over sin nye kæreste. Foto: Scanpix

- Men der stod jeg så og dirrede i knæene, og når man kører til Jylland for at møde en fyr, regner man sgu da med han taler jysk, og ikke flabet københavnsk, skriver Mascha Vang, der i lang tid havde forestillet sig, at Troels talte jysk, men faktisk oprindeligt kommer fra Lyngby.

Nu har parret været på spaophold i Sverige, ski i Norge og haft en skøn ferie sammen til Bahamas, og Mascha Vang er i den syvende himmel.

Læs også

20-årig giver småkage til hjemløs: Fem minutter efter brækker han sig voldsomt

- Jeg er forelsket, for pokker! I den sødeste, sjoveste, mest charmerende og sejeste mand. Jeg burde efterhånden kåre en ‘Årets læser’. Det var også en læser, der sendte mig et link til huset, jeg købte, og nu er det en mand. Mine læsere kender mig godt, det er genialt det her. Tak, Pernille, skriver Mascha Vang.

Det er dog ikke kun fryd og gammen at have en lækker kæreste. For da Mascha Vang satte ansigt på sin nye kæreste, har Troels Krohn Dehli fået mange henvendelser på de sociale medier, der ikke tiltaler Mascha Vang.

 

Dagens Gossip