Mascha Vang tilstår: Jeg lyver for min datter

Arkivfoto: Mascha Vang.

Mascha Vang indrømmer, at hun lyver for sin datter.

Julen er for mange lig med familiehygge, men december kan også være en prøvelse for mange forældre. 

Det kan Mascha Vang som enlig mor nikke genkendende til. Hun afslører på sin blog, at hun har set sig nødsaget til at lyve for sin 5-årige datter Hollie Nolia. 

I oppyntningen til jul har Mascha Vang lavede en lille dør i hjemmet, hvor der bor en spionnisse, som sladrer til julemanden om alt, hvad der sker i huset, og man får kun pakker, hvis man er sød, har hun forklaret sin datter. 

Læs også

8 ting mænd kun siger, hvis de virkelig godt kan lide dig

– Så flyttede nissen herind, og mor skulle i gang med alle løgnene. Det krævede den helt store violin, da Hollie Nolia kiggede på døren og sagde 'jamen mor, det er jo bare en dør, der er sat fast med elefantsnot, der er jo ingenting inde bagved. Der er bare en væg ud til gangen, og se lige… Her er der jo ikke noget bagved. Den er vist ikke helt ægte den dør' – Pis!, skriver Mascha Vang på sin blog og fortsætter:

– Men fandme om en 5-årig skal rende om hjørner med mig, så nu har jeg løjet til den store guldmedalje om, hvor magisk den dør, den er, og dén er magisk, kan jeg fortælle jer, der er simpelthen ikke grænser for, hvad der ikke sker bag den, så snart det bliver nat.

Læs også

Brun uden sol: Nyt produkt kan gøre dig brun uden at skade huden

Men datteren Hollie Nolia er tilsyneladende ikke helt overbevist. 

– Hun synes dog, det er lidt tamt, og især at der ikke kommer nogen ud af døren. Så nu har hun stillet en masse an foran døren og sat lys op, og så satser vi på, den tror, der er fest og kommer ud en tur. For pokker et projekt jeg er ude i her! Help me out, lyder det med et grin.

Gustav jubler over nyt forhold: Han tilfredsstiller mig på alle punkter

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip