Mascha Vang jubler: Datteren er blevet filmstjerne

Mascha Vangs datter Hollie Nolia er i gang med sin første filmrolle, da hun lægger stemme til en ny animationsfilm.

Når Mascha Vangs femårige datter, Hollie Nolia, efter sommerferien skal starte i skole, så har den lille pige formentlig en del mere på sit unge cv end resten af sine kommende klassekammerater.

For ikke nok med at pigen allerede har haft sit eget tøjmærke og en Instagram-profil med over 50.000 følgere - nu kan Hollie Nolia også kalde sig skuespiller. Det skriver Realityportalen.

På sin blog afslører den stolte mor nemlig, at datteren er i gang med at lægge stemme til animationsfilmen ‘Hotel Transylvania 3’.

Læs også

Gitte Nielsen viser babyen frem: Se det søde billede

- 5 år og debut som stemme på en animationsfilm, det er da vist heller ikke for tidligt, hva?, skriver Mascha Vang på sin blog og fortæller, at både hun og Hollie Nolias far, Nicolas Kiesa, tidligere har lagt stemmer til animationstegnefilm. Noget der har været til stor fornøjelse for Hollie Nolia.

 

- Så jeg tror, at hun tror, det er sådan noget man gør. Og det er det vel også - hjemme hos os. Og nu er det så hendes egen tur, lyder det fra Mascha Vang, der forsikrer, at datteren blev meget begejstret, da hun blev tilbudt rollen.

Læs også

Far i panik da 4-årig datter finder bh, der ikke er mors: Så går sandheden op for dem

- Da jeg så en dag skulle spørge hende fra UIP (United International Pictures), om hun ville være stemme i Hotel Transylvania 3, blev hun ellevild! Mor her har også en bette rolle, så det kunne jo være en meget sjov oplevelse sammen, skriver den tidligere reality-kendis.

 

Ifølge Mascha Vang er Hollie Nolia rigtig god til sin nye ‘arbejde’, hvilket i den grad gør moderen stolt.

 

Dagens Gossip