Far i panik da 4-årig datter finder bh, der ikke er mors: Så går sandheden op for dem

Foto: @AngryManTV/Twitter

En uheldig misforståelse var lige ved at koste en stakkels familiefar dyrt.

Det siges, at man skal høre sandheden fra børn og fulde folk, men hvis barnet blot er fire år gammelt, så kan det godt være, at der bliver pyntet en anelse på sandheden.

Det måtte en amerikansk familiefar fra Washington DC sande, da han var lige ved at komme i alvorlige problemer over et fund i hans bil. Det skriver Mirror.

Her fandt hans fireårige datter nemlig en bh, hvorefter hun henvendte sig direkte til moderen. Det fortæller faderen selv i et tweet, der siden har fået mere end 145.000 likes på Twitter.

Læs også

Dårligt nyt til folk i parforhold: Sommeren fører denne triste tendens med sig

- Hvorfor er din bh i fars bil? lød spørgsmålet fra datteren. Et spørgsmål der med det samme fik moderen til at stirre vredt på den forvirrede far.

- Fruen kiggede på mig med dræber-øjne. Hun har ikke været i min bil i ugevis, skriver faderen, der straks fik travlt med at benægte alt.

- Der er ingen bh i min bil! protesterede den lettere panikslagne far.

Læs også

Undersøgelse: Disse to ord elsker kvinder at høre under sex

- Jo! Det er en holder med stropper, lød det fra datteren, hvorefter hele familie styrtede ud i garagen for at undersøge bilen.

Her fandt de, til stor morskab for moderne og lettelse for faderen, en malermaske, der for en fireårig sagtens kunne ligne en bh.

Siden har historien spredt sig på Twitter, hvor den er blevet et stort hit blandt brugere, der i den grad morer sig over den uskyldige misforståelse.

Lad os håbe for faderen, at han også kan grine af den uheldige forveksling.

 

 

Dagens Gossip