Mascha Vang med fejring lige før det store bryllup: "Tænk at være så heldig"

Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix.

Mascha Vang er særdeles tilfreds med livet og spændt på morgendagens bryllup.

Mascha Vang har for tiden rigtig meget at se til. Det må man i hvert fald forestille sig. I morgen skal hun nemlig giftes med Troels, som hun blev forlovet med sidste år.

Men før den store dag har den populære realitystjerne alligevel haft overskud til både at fejre fødselsdag og gøre sig refleksioner om dagen, brylluppet og i det hele taget det nye liv, som hun har i vente. I går fyldte Mascha nemlig 43 år. 

Læs også

"Go' Morgen Danmark"-vært viser sine trusser på direkte tv

- Tænk at være så heldig, at blive 43 år. At livet forkæler mig på den måde, det bliver jeg mere og mere bevidst om. Jeg er havnet sådan et godt sted, føler mig lykkelig og elsket. Har en fantastisk familie og de bedste venner. Jeg skal giftes om 2 dage, og har alt jeg drømmer om. I går kiggede jeg mig selv i spejlet da jeg var på vej i bad, og blev enig med mig selv om, at jeg faktisk ser bedre ud nu, end for 20 år siden, indleder den 43-årige Mascha sit opslag på Instagram med at skrive.

Mascha bruger også tid på at takke alle hendes venlige følgere, som ikke overraskende er en stor del af hendes liv som en offentlig person. Det er jo det, hun lever af at være. 

- TAK for I alle altid er så søde her på profilen, og når jeg møder jer ude i virkeligheden. Det gør mig glad at få et hej med på vejen, for jeg ser ikke bare det her fællesskab som et arbejde, men som en del af mig. Mange af jer har været med i over halvdelen af mit liv!

Foto: Instagram

 

Læs også

Vildt: Søn dræber far på ferie

 

 

Dagens Gossip