Mascha Vang smittet: Testet positiv

Foto: Stine Tidsvilde/Ritzau Scanpix

Bloggeren Mascha Vang er smittet med corona.

I går delte Mascha Vang en glædelig nyhed.

Læs også

Mascha Vang afslører familieforøgelse

“HURRA!! Vi venter killinger. Bella er nu så tyk, at hun ikke kan skjule, der gemmer sig noget under pelsen. Alt er sket i samråd med dyrlæge, og da lille fluffy Bella kun er en 2,5 kg sag, er gudesmukke far Simba også en bette 3,5 kg fluffy størrelse,” skrev hun i et opslag på Instagram.

Den seneste opdatering fra bloggeren er dog knap så optimistisk. I en story fortæller hun, at hun er smittet med corona.

“Jeg er desværre testet positiv. Øv!,” starter hun og fortsætter:

“Jeg vil ikke gå i detaljer, så får jeg bare alt for mange beskeder. Der er styr på forløbet via det offentlige, som jeg er i tæt kontakt med,” skriver hun og tilføjer, at hun i den forbindelse ikke behøver råd fra de mange følgere.

Hun uddyber, hvordan hun ofte bliver testet.

Foto: Instagram.

“Heldigvis bliver jeg altid testet ofte, inden jeg mødes med andre (søndag, onsdag og fredag i sidste uge), og dem jeg er nær kontakt med, er testet negative. Men nu er jeg altså positiv og i isolation hjemme i huset, som er i tre etager og med stor have - jeg har førstesalen,” skriver Mascha Vang og fortæller at datteren Hollie og kæresten Troels begge har fået negative testsvar tilbage indtil videre. 

“Troels er her og kan tage sig af Hollie, og han er pt negativ (det er dog alligevel utroligt) men i karantæne, og det er hun også,” skriver Mascha Vang.  

Hun afrunder med at slå fast, at hun er syg. Men “dog ikke ved at kradse af,” understreger Mascha Vang. 

Mistet smagssansen 

Et af de meget udbredte symptomer på covid-19 er tabet af smagssansen. Det har også ramt Mascha Vang. 

“Frisk luft i haven. Ville ønske jeg kunne smage kaffen,” skriver hun til et opslag, hvor hun sidder i haven og drikker en kop kaffe, som på grund af sygdommen ikke smager af noget.

 

Læs også

Jim Lyngvild græder af lykke